Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

не можам да го најдам документот :S
важно знам дека има царина 18% = 1000 и нешто и + нешто друго 1000ка не се разбираше што точно беше
а и имаше печат од царина и потпис од цареникот

Баш ќе видиме што ќе биде кога ќе ми стигне мене

не можам да го најдам документот :S
важно знам дека има царина 18% = 1000 и нешто и + нешто друго 1000ка не се разбираше што точно беше
а и имаше печат од царина и потпис од цареникот

еве ти скриншот од водичот за царинење, кој е нов, излезен овој месец. и стариот беше исти во овој дел

http://forum.kajgana.com//showpost.php?p=3532633&postcount=5353

значи ддв-то е 5%, а сл. значи слободно

еве ти скриншот од водичот за царинење, кој е нов, излезен овој месец. и стариот беше исти во овој дел

http://forum.kajgana.com//showpost.php?p=3532633&postcount=5353

значи ддв-то е 5%, а сл. значи слободно
знам дека не треба да зимат толку но што да се прави... знам одамна некој член од овде се беше јавувал во царина и од таму му кажаа дека е 2500 царината за ајподите
иначе сум добил околу 7-8 ајподи и сите се со толку царина

знам дека не треба да зимат толку но што да се прави... знам одамна некој член од овде се беше јавувал во царина и од таму му кажаа дека е 2500 царината за ајподите

7-8?? па дај некој навака :)

7-8?

јас не можам еден да добијам :placko:

ги вратија на исплаќачот... :/ не знаев дека ќе се плаќа толку царина и немав толку пари да ги земам сите само 1 земав

па се враќат на испраќачот доколку не го подигнеш во рок од 2 недели
не е две недели бе, месец мислам дека е. а, оти не си нашол некој што ќе сака да ѓи земе и да си направиш бизнис, + нему ќе му испаднат поефтино, бе.

не е две недели бе, месец мислам дека е. а, оти не си нашол некој што ќе сака да ѓи земе и да си направиш бизнис, + нему ќе му испаднат поефтино, бе.
не знам колку е, а и пишав и овде и на други форуми дали некој сака да ги земе + 1000 доплата никој не сакаше

не знам колку е, а и пишав и овде и на други форуми дали некој сака да ги земе + 1000 доплата никој не сакаше
може, ако сум бил афк тогаш кога си пишал. ако имам пара у мене, би зел, така 3-4 :хехе:

nareden put ako ti stignat ipodi i nemash kesh pisi poraka vo inbox da idam da go zeam jas za pari nema frki :D

А за колку време ке има друг натпревар?

А за колку време ке има друг натпревар?

Барав да се направат 3 посебни теми, за бетерз, за локерз, за ВК. Ми одговорија дека можело да има една за сите.

Така, ќе те прашам: каде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom