Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
не можам да го најдам документот :S
важно знам дека има царина 18% = 1000 и нешто и + нешто друго 1000ка не се разбираше што точно беше
а и имаше печат од царина и потпис од цареникот
Баш ќе видиме што ќе биде кога ќе ми стигне мене

T

Tetro

Гостин
не можам да го најдам документот :S
важно знам дека има царина 18% = 1000 и нешто и + нешто друго 1000ка не се разбираше што точно беше
а и имаше печат од царина и потпис од цареникот
еве ти скриншот од водичот за царинење, кој е нов, излезен овој месец. и стариот беше исти во овој дел

http://forum.kajgana.com//showpost.php?p=3532633&postcount=5353

значи ддв-то е 5%, а сл. значи слободно

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
еве ти скриншот од водичот за царинење, кој е нов, излезен овој месец. и стариот беше исти во овој дел

http://forum.kajgana.com//showpost.php?p=3532633&postcount=5353

значи ддв-то е 5%, а сл. значи слободно
знам дека не треба да зимат толку но што да се прави... знам одамна некој член од овде се беше јавувал во царина и од таму му кажаа дека е 2500 царината за ајподите
иначе сум добил околу 7-8 ајподи и сите се со толку царина

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
знам дека не треба да зимат толку но што да се прави... знам одамна некој член од овде се беше јавувал во царина и од таму му кажаа дека е 2500 царината за ајподите
7-8?? па дај некој навака :)

T

Tetro

Гостин

7-8?

јас не можам еден да добијам :placko:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
ги вратија на исплаќачот... :/ не знаев дека ќе се плаќа толку царина и немав толку пари да ги земам сите само 1 земав

T

Tetro

Гостин
па се враќат на испраќачот доколку не го подигнеш во рок од 2 недели
не е две недели бе, месец мислам дека е. а, оти не си нашол некој што ќе сака да ѓи земе и да си направиш бизнис, + нему ќе му испаднат поефтино, бе.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
не е две недели бе, месец мислам дека е. а, оти не си нашол некој што ќе сака да ѓи земе и да си направиш бизнис, + нему ќе му испаднат поефтино, бе.
не знам колку е, а и пишав и овде и на други форуми дали некој сака да ги земе + 1000 доплата никој не сакаше

T

Tetro

Гостин
не знам колку е, а и пишав и овде и на други форуми дали некој сака да ги земе + 1000 доплата никој не сакаше
може, ако сум бил афк тогаш кога си пишал. ако имам пара у мене, би зел, така 3-4 :хехе:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
nareden put ako ti stignat ipodi i nemash kesh pisi poraka vo inbox da idam da go zeam jas za pari nema frki :D

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
А за колку време ке има друг натпревар?

T

Tetro

Гостин
А за колку време ке има друг натпревар?
Барав да се направат 3 посебни теми, за бетерз, за локерз, за ВК. Ми одговорија дека можело да има една за сите.

Така, ќе те прашам: каде?

Kajgana Shop

На врв Bottom