Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Само ситни работи до сеа стигнале, usb-иња, маици, 50долари итн. Тапа е.

Aj да видиме и бурето дали ќе ми стигне воопшто.

едвај:pos2:
Лол. Јас за буренце, или што и да е тоа чудото. И то ај ве сакам сите, поздрав идам да спијам утре прва смена и сите заедно ги мразиме локерз. Пис. :smir:

кај мене го снема бурето за 10 секунди и морав да земам маица:kesa:

Јас се уклучив одма кога почна ристокот и се беше земено, додуша имаше iMac ама немав доволно поени. Јбг сеа уште генералната останува на која тешко дека и маичка ќе фанеме.

И еве го вадам првиот сон после 2та брана:pos2:

Јас порачав порцеланската чаша за кафе што е :pos2:
а GoGO ...тоа е блендер мислам,ама не сум сигурен.

The Member Appreciation Redemption has now ended — remember, there is a general redemption tomorrow at PTZplace! but we won't announce the time. Thanks for participating — have a great night.

Значи Lockerz се покажаја ккао најголеми лажговци. Народе верувајте првиот бран влеговне со другарот ако не и меќу првите 20 душу како што е зборот. Буквално све беше фресх оут и на тоа што ќе кликнеше го немаше потоа.

Жално е што испоземаа поени од по народот.

Moze edna mala pomos
Pod State/Province:MK ??
Time Zone: koe treba ne gledam za nas???
Address 1:ul.9 br.146 ilinden ova vaka treba????

Moze edna mala pomos
Pod State/Province:MK ??
Time Zone: koe treba ne gledam za nas???
Address 1:ul.9 br.146 ilinden ova vaka treba????

Да под стејт треба да стои МК
Тime Zone: +1 GMT
Не ти ја сфаќам адресата. Еве ќе ти дадам пример од мојата Koce Metalec 1d/10
Не ставаш ул ни па бр такви работи не. Само името и број и тоа.

pa soznam kaj mene e vaka taka se vika: ulica 9 broj 146 naselba ilinden?kako da go napisam ova sega? Ako ne odam u opstina kaj gradonacalnikot za gusa da mi menja ulica:):)

LOCKERZ has no recent posts.

Се избришаа од на фејсбоок срамота жива

The Member Appreciation Redemption has now ended — remember, there is a general redemption tomorrow at PTZplace! but we won't announce the time. Thanks for participating — have a great night.

Значи Lockerz се покажаја ккао најголеми лажговци. Народе верувајте првиот бран влеговне со другарот ако не и меќу првите 20 душу како што е зборот. Буквално све беше фресх оут и на тоа што ќе кликнеше го немаше потоа.

Жално е што испоземаа поени од по народот.
друже грешка си ти... јас влегов меѓу првите на првиот бран и апсолутно се беше достпано (освен макбоокот од 1000птз) само што грешна држава одбрав од возпуда па додека поправив отиде ајподот... имаше останато само псп од 900 птз после тоа ама додека пополнив и тоа отиде... значи сигурно е имало 40-50 секунди да стоеа работите после тоа се беше фреш аут у електроникс, од другите имаше оснатано 25 на пејпел и некој скејборд и мајци чеши и такви срања

Happy Friday: The General Redemption is today! We'll have more news and the rules posted today.
While we're happy to hear that many members redeemed successfully in Wave 1 and 2 last night, we're not so happy to hear widespread reports that some members had trouble getting into Wave 3. This was due a serious amount of attempted cheating bots that we battled and terminated. These bots were enabled because the times of the waves were leaked. We're investigating this further, and we hear and understand the concerns of members who played fair. We'll keep you updated!

ГО чека некој генералниов бе?

А да не заборавам ми ги вратија 100-те поени што ги дадов :uvo:

Море аман шо се дешава со локерз бре?! Ми се здосади тоа кучето шо го лиже стаклото :хаха:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom