- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 478
- Поени од реакции
- 15
Само ситни работи до сеа стигнале, usb-иња, маици, 50долари итн. Тапа е.
Aj да видиме и бурето дали ќе ми стигне воопшто.
Aj да видиме и бурето дали ќе ми стигне воопшто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
едвај:pos2:^ Ја зема?
Лол. Јас за буренце, или што и да е тоа чудото. И то ај ве сакам сите, поздрав идам да спијам утре прва смена и сите заедно ги мразиме локерз. Пис. :smir:
Moze edna mala pomos
Pod State/Province:MK ??
Time Zone: koe treba ne gledam za nas???
Address 1:ul.9 br.146 ilinden ova vaka treba????
pa soznam kaj mene e vaka taka se vika: ulica 9 broj 146 naselba ilinden?kako da go napisam ova sega? Ako ne odam u opstina kaj gradonacalnikot za gusa da mi menja ulica![]()
Стварно беLOCKERZ has no recent posts.
Се избришаа од на фејсбоок срамота жива
друже грешка си ти... јас влегов меѓу првите на првиот бран и апсолутно се беше достпано (освен макбоокот од 1000птз) само што грешна држава одбрав од возпуда па додека поправив отиде ајподот... имаше останато само псп од 900 птз после тоа ама додека пополнив и тоа отиде... значи сигурно е имало 40-50 секунди да стоеа работите после тоа се беше фреш аут у електроникс, од другите имаше оснатано 25 на пејпел и некој скејборд и мајци чеши и такви срањаThe Member Appreciation Redemption has now ended — remember, there is a general redemption tomorrow at PTZplace! but we won't announce the time. Thanks for participating — have a great night.
Значи Lockerz се покажаја ккао најголеми лажговци. Народе верувајте првиот бран влеговне со другарот ако не и меќу првите 20 душу како што е зборот. Буквално све беше фресх оут и на тоа што ќе кликнеше го немаше потоа.
Жално е што испоземаа поени од по народот.