Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Да не е фресх оут сега имаше пола реедем ама кога ќе кликнеше БАМ ерор

Епа така и треба. Влегуваш, и гледаш се има. Викаш, сега зимам нешто 100%
Кликаш, и ерор, и додека се вратиш се е отидено.
Или па ќе напишеш се што треба, и стискаш redeem и ти вика fresh out.
И си викаш немав среќа овој пат, наредниот ќе биде подобро. И секогаш така.

Мене некој ми го хакнал акаунтот, ми го украл. Имав над 1200 поени. Божем ми викаа дека работат на тоа, ќе ми го најдат акаунтот, ама тешко.
А не би требало да е тешко да видат кој се сменил меил во тие 2 саати кога ми беше украден, да се види кој од тие акаунти има толку поени, и готово.

Meне ништо не ми вратиле бе, ни поенче. Порачав буренце и ваљда ќе стигне. Ќе праќаат мејл Receipts ко минатите патови?

Meне ништо не ми вратиле бе, ни поенче. Порачав буренце и ваљда ќе стигне. Ќе праќаат мејл Receipts ко минатите патови?
Да да,ќе праќаат:)

Јас кога порачав скиновите за iphone ми стигна маил.
Ваљда утре или во пон ќе го направат тоа:)

им текна да ги пратам и-подите.
иначе армин дозволуваат по 2 рег од една ип,само гледај да се со исто презиме зш може да ти ги скинат :smir:

за колку време ви стигнаа парите одприлика на тие што порачавте на претходниот ресток?

5дена мислам
а дали мора да ми е верифициран акаунтот на пејпел оти ми кажаа дека после 15 дена ако не го верифицираш го блокирале и на можеш ни да праќаш ни да примаш пари?

а дали мора да ми е верифициран акаунтот на пејпел оти ми кажаа дека после 15 дена ако не го верифицираш го блокирале и на можеш ни да праќаш ни да примаш пари?

Не мора енего мојот веле 3 месеци не е верифициран па не го блокирале а и хитмен ми кажа ми рече за да купуваш пример од на ибеј не ти треба да регистрираш картичка:smir:

moze da koristis neverificiran paypal ali ima limiti.
Sending Limit Per Transaction $1,300.00 USD
Sending Limit Per year $150.00 USD
Withdrawal Limit Per month $0.00 USD
Withdrawal Limit Per year $1,300.00 USD

godisno moze da pratis/potrosis 150$ i da povleces 1300$.

Незнам дали може да вадиш пари ако не е верифициран. Знам јас го верифицирав со картичка за да можам да си ги повлечам парите на неа. Ако не стаиш картичка на шо ќе ги повлечеш парите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom