Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.111
Поени од реакции
1.396
Еве денеска ми дојде оргинал филмот што порачав ми го пратиле во кутија како кој знае што да порачувам:pos2: 102 денари поштарина ми земаа.

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
немора да веруваш два ми стигнаа од последната не ги земав утре ке ставам слики ке видиш немам друга работа ке ставам слики од фејсбук цц кој НООБ
Да да специјална пратка имаше само за фанот на лацио... итоа не еден, два му стигнале... хахахахах

Да не му стигна на некој од 4-ти круг? т.е. последниот...
Нема уште ништо, по некоја математика би требало на 14ти да стигнат алииии... сепак се зависи од кретените на царина :)

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Зашто на некои им бришат поканети пријатели (од ист пц ги повикуваат) ?

А

Ајсшутер

Гостин
последниот имаше 32-3 ама ја напраив 34 и после кратењето бев 25 така да се е релативно :)))
Фала другар, инаку ме интересира и ова:
3. Only invitations where users use their real names and universities and which upload a photo are counted.
Како може да приметат пример дека името не е постоечко, и дали ги рачунаат оние коишто немаат поставено универзитет/училиште или пак немаат ставено слика. Ме интересира ова повеќе да знам овие што досега се регистрирани а немаат ставено да ги потсетам.

Инаку досега:
22. Martin Davitkovski 15

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Фала другар, инаку ме интересира и ова:

Како може да приметат пример дека името не е постоечко, и дали ги рачунаат оние коишто немаат поставено универзитет/училиште или пак немаат ставено слика. Ме интересира ова повеќе да знам овие што досега се регистрирани а немаат ставено да ги потсетам.

Инаку досега:
тоа за имињата не проверуваат само ип и слика гледаат а некад ни слика не мора да имаат

А

Ајсшутер

Гостин
тоа за имињата не проверуваат само ип и слика гледаат а некад ни слика не мора да имаат
Фала уште еднаш, значи може и без слика да го признаат акаунтот.. и дали може да те фатат доколку ја мењаваш ип адресата некако. Зошто мене ми направија акаунти пред пред 1-2 дена од една ип адреса 5 акаунти како мои реферали и за неполн ден ми ги избришаа. А сега исто направија само сменија ип и не ги бришат или на крајот има шанси..

Тебе за што ти тргнаа 5-6 акаунти ?

Член од
1 февруари 2010
Мислења
23
Поени од реакции
2
јас ги сам правев на мене и на брат ми и ми стигнаа вчера два не мора да веруваш стварно многу брзо стигнаа немора да верувате јас го огласив едниот на продажба веќе :)
EDIT: не се замрајте многу и вчера и денес банираа доста а ке има уште до крај така да и со 30 земате ајпод секако :)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Еве денеска ми дојде оргинал филмот што порачав ми го пратиле во кутија како кој знае што да порачувам:pos2: 102 денари поштарина ми земаа.
Колку чекаше??и кој ридим?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
нема ништо ц.ц.ц..... само пс3, псп, иксбокс, вии, ајподи, лаптопи и другото е срање...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
па порано многу повеќе работи имаше.... а ништо не би сакал оти знам дека ништо нема да земам од тука :)
Абе само да можи овој ресток да се зема по повеќе работи ако не можи ке земам пејпал од 150 за сите поени а кога ке е рестокот?изгледа пак на 28 ке го напрат.:toe:

на граница плати нешто??

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.111
Поени од реакции
1.396
Колку чекаше??и кој ридим?
Од декември тој ридим што беше знали 2 месеца чекање:pos2:

Абе само да можи овој ресток да се зема по повеќе работи ако не можи ке земам пејпал од 150 за сите поени а кога ке е рестокот?изгледа пак на 28 ке го напрат.:toe:

на граница плати нешто??
Не туку само ми дојде картичка од пошта.Отидов таму и ја дадов таа картичката платив 102 денари поштарина и ми го дадоа пакетот.Инаку на кутијата се гледаат печати и од царина од Скопје .

Kajgana Shop

На врв Bottom