Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
И јас добив ајпод на ВК :vozbud:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Колку луѓе покани? ја 9 али не сум добитник:( И btw Честитки
Јас поканив 33 така да гледај да направиш следен пат повеќе од 20.Оди кај другар што има АДСЛ и таму си направи лажни акаунти.На секој мењај ип адреса и готово
И јас добив ајпод на ВК :vozbud:
Congrats :)

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Јас поканив 33 така да гледај да направиш следен пат повеќе од 20.Оди кај другар што има АДСЛ и таму си направи лажни акаунти.На секој мењај ип адреса и готово

Јас имам АДСЛ дома, така си напраив 9 акаунти али мислев доволно дека се:) ај следен пат коа ке има натпревар ке напраам над 30:pos2: позз

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382

Congrats :)
Нема везе бре, јас поканив 7 луѓе и 13то место сум, така да ќеститќи и за мене ( :

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
Нема врска само 5 души ама да се валидни слика ова она затоа излеа и што ако сум 29 хихихи нема врска ајде ваљда ке стигне

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Нема врска само 5 души ама да се валидни слика ова она затоа излеа и што ако сум 29 хихихи нема врска ајде ваљда ке стигне
Сите што биле на листа сите ги добиле.Не сум слушнал некој да не добие.Единствено шупе е што поштарината е 2500 ден:toe:

T

Tetro

Гостин
Сите што биле на листа сите ги добиле.Не сум слушнал некој да не добие.Единствено шупе е што поштарината е 2500 ден:toe:
не е поштарина бе, се плаќа само данокот од 5% према царината што изнесува 0% за вакви ствари

значи, пак дупат од царина (морони). Треба да бидеме ослободени од плаќање за подароци, бесплатни се.
по ценовник се плаќа 5% ддв само за овие нарачки (ако не постои опција гифт)
ти текнува на ова?

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
И сеа шо значи ова да плаќаме или не...?!?!

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
не е поштарина бе, се плаќа само данокот од 5% према царината што изнесува 0% за вакви ствари

ти текнува на ова?
Да ама ако ми бараат овие од пошта 2400 како да ги убедам со ова?Сигурно ќе ми муваат некој филм.

T

Tetro

Гостин
Да ама ако ми бараат овие од пошта 2400 како да ги убедам со ова?Сигурно ќе ми муваат некој филм.
ќе си симнеш водич за царинење и ќе си го носиш на усб со тебе, кога ќе треба да плаќаш данок (со уплатницата без цена-за да прашаш уствари колку треба), и ќе им речеш дека стои 5%

ВОДИЧ ЗА ЦАРИНЕЊЕ НА СТОКИ 2010

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372

Kajgana Shop

На врв Bottom