Колку луѓе покани? ја 9 али не сум добитник И btw ЧеститкиОбјавени се резултатите од ВК.ПС И ја земав ајпод јеје
Колку луѓе покани? ја 9 али не сум добитник И btw ЧеститкиОбјавени се резултатите од ВК.ПС И ја земав ајпод јеје
така треба де :хехе:ајде да земеш ти 2 ајпода
Јас поканив 33 така да гледај да направиш следен пат повеќе од 20.Оди кај другар што има АДСЛ и таму си направи лажни акаунти.На секој мењај ип адреса и готовоКолку луѓе покани? ја 9 али не сум добитник И btw Честитки
CongratsИ јас добив ајпод на ВК
честито :smir:И јас добив ајпод на ВК
Јас поканив 33 така да гледај да направиш следен пат повеќе од 20.Оди кај другар што има АДСЛ и таму си направи лажни акаунти.На секој мењај ип адреса и готово
Јас имам АДСЛ дома, така си напраив 9 акаунти али мислев доволно дека се ај следен пат коа ке има натпревар ке напраам над 30:pos2: позз
сега е средено, исчисти колачиња и кеш и логирај сеИ кај мене истиот проблем - Wrong Email
Нема везе бре, јас поканив 7 луѓе и 13то место сум, така да ќеститќи и за мене ( :Јас поканив 33 така да гледај да направиш следен пат повеќе од 20.Оди кај другар што има АДСЛ и таму си направи лажни акаунти.На секој мењај ип адреса и готово
Congrats
Сите што биле на листа сите ги добиле.Не сум слушнал некој да не добие.Единствено шупе е што поштарината е 2500 денНема врска само 5 души ама да се валидни слика ова она затоа излеа и што ако сум 29 хихихи нема врска ајде ваљда ке стигне
не е поштарина бе, се плаќа само данокот од 5% према царината што изнесува 0% за вакви ствариСите што биле на листа сите ги добиле.Не сум слушнал некој да не добие.Единствено шупе е што поштарината е 2500 ден
ти текнува на ова?значи, пак дупат од царина (морони). Треба да бидеме ослободени од плаќање за подароци, бесплатни се.
по ценовник се плаќа 5% ддв само за овие нарачки (ако не постои опција гифт)
Да ама ако ми бараат овие од пошта 2400 како да ги убедам со ова?Сигурно ќе ми муваат некој филм.не е поштарина бе, се плаќа само данокот од 5% према царината што изнесува 0% за вакви ствари
ти текнува на ова?
ќе си симнеш водич за царинење и ќе си го носиш на усб со тебе, кога ќе треба да плаќаш данок (со уплатницата без цена-за да прашаш уствари колку треба), и ќе им речеш дека стои 5%Да ама ако ми бараат овие од пошта 2400 како да ги убедам со ова?Сигурно ќе ми муваат некој филм.
Добра идеаќе си симнеш водич за царинење и ќе си го носиш на усб со тебе, кога ќе треба да плаќаш данок (со уплатницата без цена-за да прашаш уствари колку треба), и ќе им речеш дека стои 5%
ВОДИЧ ЗА ЦАРИНЕЊЕ НА СТОКИ 2010