ај кратко и јасно ако може
вреди или не замарање со ова?
Не пробувајте такви работи, ем ни се дава многу елсен начин на заработка на поени ем се заебаватеНекој да не знај нешто баг за побрзо да се гледат? Пробав со Chet Engine и со видеа во повеќе табови ама не делува...
Ќе видиме овој ресток што ќе направи.ај кратко и јасно ако може
вреди или не замарање со ова?
Сега за сега ни 100 поени не се збираатЌе видиме овој ресток што ќе направи.
Белким ќе земе некој нешто.Јас бидејќи имав мн поени земав пакет со 3 шанси,па сега ќе видиме
Башка со плеј мн брзо со збират поени![]()
Како бе не разбираш жити мајка? ГО гледаш ЦЕЛО ВИДЕО и кога ќе заврши ти дава поени. Гледајго прво видеото што им е на страната па после то оди во плејНе разбирам како се збираМ овде поени (ВО ПЛЕЈ)??
Ок ама одам јас така исто не ми даде птз и + овде имат 20-тина видеа и пишит поинт ар нот јет авејлаб`л фор дис видео,И НЕ МИ ИЗЛЕГВИТ ОНА ЕАРН ПТЗ ЗА ДА ГО НАПИШАМ ТОЈ КОДОТ ИЗМЕШАН ШО ЕКако бе не разбираш жити мајка? ГО гледаш ЦЕЛО ВИДЕО и кога ќе заврши ти дава поени. Гледајго прво видеото што им е на страната па после то оди во плеј
Како е можно да можеш да снимаш видео а да неможе да сликаш ?Единствено глупаво кај iPod-ов е што нема можност за сликање, а инаку се друго е перфектно! :smir:
Не знам, јас уште не најдов опција за сликање на ајподот. Можам само да снимам... дали треба некој софвер да се инсталира за тоа или... :smir:Како е можно да можеш да снимаш видео а да неможе да сликаш ?
Apple и се е можноКако е можно да можеш да снимаш видео а да неможе да сликаш ?
Има барај weel gamesА може да се инсталираат други игри? Во app store нема за ајпод нано?