Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Изгледа Скам е.
Јебига.... Невервам дека е фејк мислам дека ке се среди зошто ете некој добија нешто не оставаат тие туку така само помислувам дека се мнофу зафатерни со многуте порачки:jaj:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
кај го виде ова???
SOME PEOPLE DID RECEIVE WRONG EMAILS (FRAUD ETC.) LOCKERZ ARE INVESTIGATING THIS AND WILL UPDATE US SOON...

Не избрзувајте ќе чекаме Lockerz да каже официјално што се дешава!!!

Да стварно кај го виде барав на фејсбук и по коментарине нема бе? Кај најде???

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Nikola_sr i Joey ако не знаевте имат врски со локерз и стално информираат први се што се случва :tapp:

А ако можи нешто помош за амазон, си одбрав две награди (една ќе земам треба да се одлучам) еве го хардискот и еве ја камерата... дали плаќањето на поштарината ќе се врши при нарачката или кога ќе стигни на врата?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Да стварно кај го виде барав на фејсбук и по коментарине нема бе? Кај најде???
По коментарите, некој имаше коментирано. Зошто верувам во тоа - Значи порачав 2 работи. Nintendo Wii и Iphone SKin (на последниот ресток). Скинот ми пристигна, а за нинтендото ми напишаа дека е веќе по пат а можеби и е стигнато!!! После 20 минути откако ми кажаа за нинтендото ми доажа маил дека нарачката е откажана WDF!!! Дека сум правел што знам јас некој нерегуларни работи. Мене ме буни зошто ми го пратија скинот и зошто тогаш не ми рекоја дека сум лажго? Се надевам дека е некој автоматски маил кој им е пратен на сите.

Затоа ајде да почекаме да видиме што ќе кажат лоцкерз!!!

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Nikola_sr i Joey ако не знаевте имат врски со локерз и стално информираат први се што се случва :tapp:

А ако можи нешто помош за амазон, си одбрав две награди (една ќе земам треба да се одлучам) еве го хардискот и еве ја камерата... дали плаќањето на поштарината ќе се врши при нарачката или кога ќе стигни на врата?
Мислам дека при нарачката доплаќаш колку треба за шипинг а од тука да си го подигнеш од пошта мислам само 200ден или ич ако ти го донесат до врата.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
If you didn’t receive a second confirmation for your prize that you redeemed in
November, there are a few factors that may have contributed:

-We asked for a forwarded copy of the receipt. If you copy and pasted the order
receipt, your order was not processed.

-We set up a system where we looked solely for the forwarded receipts, so if
you changed the wording, or the subject title then your order receipt was not
processed.

- If you emailed teri@lockerz.com your receipt in question past the deadline of
12/2/09, your order was not processed.

We apologize for any inconvenience, but just remember that we are still a beta
site. We’re constantly working to make Lockerz better and better for our
members. We appreciate your support and your help in making Lockerz the BEST.
SITE. EVER. In the history of the Internet…and possibly the world.

Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com
еве шо меил ми пратија коа ги прашав зашто не ми стигнал вториот меил со бројјот

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Да чекаме ти да не информираш? :jaj:

Едното ти е free shipping а другото ти е стандарт како што гледам. Ама тоа free shipping незнам дали ти важи за во МК. Иначе стадарт ке треба околу 200 до 300 денари да си платиш само за поштарина од Битола до твојот град.

Некој и петиција дури направил http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?asd2fas&1

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Мене прееска ми стаса порака дека нелегални маилови сум имал и сеа ќе сум почнел од 0 птз...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Ајдее...хепи сум еј:)Мило ми е што локерз конечно ќе пропадне...

Така и требаше..

Дури мило ми е да удрам еден ддос атак:)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ајдее...хепи сум еј:)Мило ми е што локерз конечно ќе пропадне...

Така и требаше..
Многу беше јасно дека ќе пропадне, немоеж од 60 000 z мембери 55 000 да порачаат nintedno , ps3 xbox.

Ви реков чекаме 15 за да видиме како ќе мамат, и ето ни го спопикаа буквално на сите.

НАРОДЕ ЧИТАЈТЕ ШТО ДОБИВ ОТКАКО ИМ ПИШАВ МАИЛ

Dear Z-Lister,

We're writing to let you know that if you've received multiple emails about your November redemption, we apologize for the confusion. WIth this email, we are confirming that you WILL be receiving your Wii Sports with Console - Games included.

As you know, our redemption terms stated that Z-listers could redeem only one item 50 PTZ or over. Therefore any additional items, other than what is confirmed above, and 50 PTZ and over will not be fulfilled. Further, we want to assure you that your membership status will not be negatively affected by the multiple redemptions as we know that many experienced technical issues due to our systems overload. All of your legitimately earned PTZ remaining in your balance will remain active.

Beginning with our next redemption, we are introducing a whole new system that should avoid and fix the tech issues that have plagued our previous efforts. As many of you know, we're a very young site still in beta, and the redemption process is evolving. While we're grateful and appreciative to the many members who complimented the progress we made on this redemption, we will remain dissatisfied and will not rest until we provide a bug-free and reliable experience to each of our founding members on Lockerz.

Again, our apologies and please enjoy your Wii Sports with Console - Games included.

Kajgana Shop

На врв Bottom