- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 206
- Поени од реакции
- 43
Имаш и евра и долари, а мислам и фунти дека има.А шо е она нешто гифт давале од 50 долари или евра.
Имаш и евра и долари, а мислам и фунти дека има.А шо е она нешто гифт давале од 50 долари или евра.
Изгледа Скам е.Abe sto se desava so lokerZ?Skem li e ili?
Јебига.... Невервам дека е фејк мислам дека ке се среди зошто ете некој добија нешто не оставаат тие туку така само помислувам дека се мнофу зафатерни со многуте порачки:jaj:Изгледа Скам е.
кај го виде ова???
SOME PEOPLE DID RECEIVE WRONG EMAILS (FRAUD ETC.) LOCKERZ ARE INVESTIGATING THIS AND WILL UPDATE US SOON...
Не избрзувајте ќе чекаме Lockerz да каже официјално што се дешава!!!
Има во коментарите, баш пред малце го видов.Да стварно кај го виде барав на фејсбук и по коментарине нема бе? Кај најде???
По коментарите, некој имаше коментирано. Зошто верувам во тоа - Значи порачав 2 работи. Nintendo Wii и Iphone SKin (на последниот ресток). Скинот ми пристигна, а за нинтендото ми напишаа дека е веќе по пат а можеби и е стигнато!!! После 20 минути откако ми кажаа за нинтендото ми доажа маил дека нарачката е откажана WDF!!! Дека сум правел што знам јас некој нерегуларни работи. Мене ме буни зошто ми го пратија скинот и зошто тогаш не ми рекоја дека сум лажго? Се надевам дека е некој автоматски маил кој им е пратен на сите.Да стварно кај го виде барав на фејсбук и по коментарине нема бе? Кај најде???
Мислам дека при нарачката доплаќаш колку треба за шипинг а од тука да си го подигнеш од пошта мислам само 200ден или ич ако ти го донесат до врата.Nikola_sr i Joey ако не знаевте имат врски со локерз и стално информираат први се што се случва
А ако можи нешто помош за амазон, си одбрав две награди (една ќе земам треба да се одлучам) еве го хардискот и еве ја камерата... дали плаќањето на поштарината ќе се врши при нарачката или кога ќе стигни на врата?
еве шо меил ми пратија коа ги прашав зашто не ми стигнал вториот меил со бројјотIf you didn’t receive a second confirmation for your prize that you redeemed in
November, there are a few factors that may have contributed:
-We asked for a forwarded copy of the receipt. If you copy and pasted the order
receipt, your order was not processed.
-We set up a system where we looked solely for the forwarded receipts, so if
you changed the wording, or the subject title then your order receipt was not
processed.
- If you emailed teri@lockerz.com your receipt in question past the deadline of
12/2/09, your order was not processed.
We apologize for any inconvenience, but just remember that we are still a beta
site. We’re constantly working to make Lockerz better and better for our
members. We appreciate your support and your help in making Lockerz the BEST.
SITE. EVER. In the history of the Internet…and possibly the world.
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com
Да чекаме ти да не информираш? :jaj:Nikola_sr i Joey ако не знаевте имат врски со локерз и стално информираат први се што се случва
А ако можи нешто помош за амазон, си одбрав две награди (една ќе земам треба да се одлучам) еве го хардискот и еве ја камерата... дали плаќањето на поштарината ќе се врши при нарачката или кога ќе стигни на врата?
Многу беше јасно дека ќе пропадне, немоеж од 60 000 z мембери 55 000 да порачаат nintedno , ps3 xbox.Ајдее...хепи сум ејМило ми е што локерз конечно ќе пропадне...
Така и требаше..