- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 25
а што е всушност тоа,неможев да разберам.Фала Бон.Џи на честитките ајде ви посакувам на сите да добиете нешо уште поголемо. Мада и ова не е лошо 3,8 литра... хмммм тоа е таман пиво
а што е всушност тоа,неможев да разберам.Фала Бон.Џи на честитките ајде ви посакувам на сите да добиете нешо уште поголемо. Мада и ова не е лошо 3,8 литра... хмммм тоа е таман пиво
има.има филмчиња на Локерс за земање
секој ден кога се лоѓираш ти дава 2знае некој како да праем на Локерз поени да иде убрзано тоа
ја до сега имам 142
сите не може, но некои може да се гледаат, провери на две-три страни поназад имаш како да смениш днс, и ќе може да гледаш:nesum:клипчињата неможе да се гледаат :nesvest:
ако најдеш-споделигледам по јутјуб има некој програмчиња за поени да си земаш ,може некој да најде такво програмче??
Нишо бе баш буренце онака си го пуниш со сок (пхаха сок, ма водки различни типови мешани со овошни сокови и ликери разни ) и си го носиш, ставаш чаша си стискаш на дугмето и си тече у чаша директиваа што е всушност тоа,неможев да разберам.
Има нешто за ладење или не?Нишо бе баш буренце онака си го пуниш со сок (пхаха сок, ма водки различни типови мешани со овошни сокови и ликери разни ) и си го носиш, ставаш чаша си стискаш на дугмето и си тече у чаша директива
Онака добро е.
Нишо бе баш буренце онака си го пуниш со сок (пхаха сок, ма водки различни типови мешани со овошни сокови и ликери разни ) и си го носиш, ставаш чаша си стискаш на дугмето и си тече у чаша директива
Онака добро е.
Кај мене не работи со DNS како што постирал членот некоја страна претходно. Јас сум на Windows 7 можеби само за на Windows XP работи тоа?сите не може, но некои може да се гледаат, провери на две-три страни поназад имаш како да смениш днс, и ќе може да гледаш:nesum: