Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Фала Бон.Џи на честитките ајде ви посакувам на сите да добиете нешо уште поголемо. Мада и ова не е лошо 3,8 литра... хмммм тоа е таман пиво :)
а што е всушност тоа,неможев да разберам.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.767
Поени од реакции
8.196
знае некој како да праем на Локерз поени да иде убрзано тоа
ја до сега имам 142

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.767
Поени од реакции
8.196
клипчињата неможе да се гледаат :nesvest:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.767
Поени од реакции
8.196
гледам по јутјуб има некој програмчиња за поени да си земаш ,може некој да најде такво програмче??

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
а што е всушност тоа,неможев да разберам.
Нишо бе баш буренце онака си го пуниш со сок (пхаха сок, ма водки различни типови мешани со овошни сокови и ликери разни :D ) и си го носиш, ставаш чаша си стискаш на дугмето и си тече у чаша директива :)
Онака добро е.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Нишо бе баш буренце онака си го пуниш со сок (пхаха сок, ма водки различни типови мешани со овошни сокови и ликери разни :D ) и си го носиш, ставаш чаша си стискаш на дугмето и си тече у чаша директива :)
Онака добро е.
Има нешто за ладење или не?

Член од
31 декември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
156
Онака добро е.

Za kolku vreme ti stigna doma od koga go naraca??
Sega brzo go imas osvojeno?

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Никола нема за ладење ако ставиш ладно, ладно ќе држи. Ако стаиш топло, топло ќе држи. А иначе ми стигна за три недели и еден ден, од кога ми го пратија мејлот дека нарачката ми е потврдена.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Е овој ресток мислам дека ќе ни се поголеми шансите да порачаме нешто,пола локерс се америка!

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
сите не може, но некои може да се гледаат, провери на две-три страни поназад имаш како да смениш днс, и ќе може да гледаш:nesum:
Кај мене не работи со DNS како што постирал членот некоја страна претходно. Јас сум на Windows 7 можеби само за на Windows XP работи тоа?:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom