Бон.Џи
GSM Hacker
- Член од
- 2 декември 2009
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 0
Околу 1050PTZ, Илинден (Скопје), GMT +1Бонџи колку поени имаш?Од кај си?И ако знаеш како треба временската зона?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Околу 1050PTZ, Илинден (Скопје), GMT +1Бонџи колку поени имаш?Од кај си?И ако знаеш како треба временската зона?
да и на нив е по 3000..... само што братучедка ми нема да го земе изгледаи нив им зедоја по 3000 денари/?
Да и дам јас 3000 да ми го земе?да и на нив е по 3000..... само што братучедка ми нема да го земе изгледаа братучед ми утре ќе одел да го земе...
хехе јас планирам мојо да го продадам за 7000-8000 и најзиниот да го земамДа и дам јас 3000 да ми го земе?![]()
:pos2::pos2::pos2:Како ги правите воа рефераливе тешко оди у пм, ај некој ако има на фејсбук група нека пише да направам т.е да влезам во топ50 ќе се договориме за цена, пишете ПП.
јас имам 3-4 групи со над 50 000 члена ама никој не се регнува веќе :pos2::pos2::pos2:Како ги правите воа рефераливе тешко оди у пм, ај некој ако има на фејсбук група нека пише да направам т.е да влезам во топ50 ќе се договориме за цена, пишете ПП.
навистина, на сите им е здосадено од тоа добиј ајпод, вк наградна игра, 50 ајподи итнјас имам 3-4 групи со над 50 000 члена ама никој не се регнува веќе :pos2::pos2::pos2:
поручек:сабајле?:salut:Прошлиот ресток што беше на 31, во колку сатот бил? Дека мислам овај ќе биди или во 6 или во 1
немам број од него...дај пушти на пп :pos2:Заврти на Бранко , он знае