Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
22 мај 2009
Мислења
50
Поени од реакции
1
Ги дадов 3000 денари, ама вредело бе мама му е*ем :smir: Не се мислете... земајте го! Поздрав ;)

А

Ајсшутер

Гостин
Како ги правите воа рефераливе тешко оди у пм, ај некој ако има на фејсбук група нека пише да направам т.е да влезам во топ50 ќе се договориме за цена, пишете ПП.

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
Како ги правите воа рефераливе тешко оди у пм, ај некој ако има на фејсбук група нека пише да направам т.е да влезам во топ50 ќе се договориме за цена, пишете ПП.
:pos2::pos2::pos2:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
јас имам 3-4 групи со над 50 000 члена ама никој не се регнува веќе :pos2::pos2::pos2:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
јас добив на контестот што беше од 1-ви до 15-декември...мислам вториот беше тој...ама досега уште ми нема ништо стигнато се јавив во пошта и ми рекоа јок дечко нема ништо...дали има уште некој од вториот што сеуште нема добиено? и кај да вртам веќе незнам...и на грујо му титкав не ми се јавува :jaj:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
може да ми кажете вие "постарите" локерзи дали на некој му стигна нешо...
одамна се неам логирано...

Член од
22 мај 2009
Мислења
50
Поени од реакции
1
За што служи ова пластикава што доаѓа со iPod-ов? Мислам дека е сталак ама изгледа не е :D Ако е тоа што мислам, кажете како да го употребам пошто некако чудно е.. :D :D ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom