Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Дај префрлете се на муабетот "ej и мене не ми стигна" не ме пукајте. :):)

И дај објасните ми што е финтава со царина,цариници и сл., ако не стигне и пон кај да се јавувам и сл.? -.-

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
што мислете до колку ќе стигнат овие последните до 9ч :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Според мене до 9 саат последниот 55 најмногу бидејки ако иде мислам нели со исто темпо , веќе 3 дена од 40 се мачи нагоре сеа има 49 до 55 максимум да дојди ке видиме

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дај префрлете се на муабетот "ej и мене не ми стигна" не ме пукајте. :):)

И дај објасните ми што е финтава со царина,цариници и сл., ако не стигне и пон кај да се јавувам и сл.? -.-
Па на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.

што мислете до колку ќе стигнат овие последните до 9ч :)
Појќе од 100 сигурно нема да одат :smee:

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Па на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.
А кај плаќаш царина? -.^

Е

експерт

Гостин
леле, престанете со покани, ќе добиете, за 15 мин слегов 5 места, на фејсбук страниците, пораки, групи, спам, па тоа е чудо едно за вк наградана игра

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
леле, престанете со покани, ќе добиете, за 15 мин слегов 5 места, на фејсбук страниците, пораки, групи, спам, па тоа е чудо едно за вк наградана игра
Ќе издржиме уште малце

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
немој на најсилно да слушаш ќе ти зујат ушите 3 дена :smee::smee:
Хехе не не, треба и да се чува сега самиот ајпод :).

Појќе од 100 сигурно нема да одат :smee:
Море да знајш колку имат врска :). То ти викам зависи кој царинарник ќе ти се погоди :).

А кај плаќаш царина? -.^
Не се секирај, ќе ти дојде пакетчето со 2-3 уплатници на него, и мораш да ги платиш в пошта за да ти го дадат.

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Оф оф... А иначе на која царина може да прашам дали е пратено и сл.? Битолска мислам еднаш спомна џои...

WoW иначе табелава густо густо стана.. xD

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Оф оф... А иначе на која царина може да прашам дали е пратено и сл.? Битолска мислам еднаш спомна џои...

WoW иначе табелава густо густо стана.. xD
Па ако си од скопје, скопската валјда. Југозападно (Струга,Охрид) царинат во Битола.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Уште три часа има, многу густо :nesum:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Абе без очи останав дојдов до 10то место 67 души преку мене , па сеа шо дае господ повеќе неам:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom