Па на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.Дај префрлете се на муабетот "ej и мене не ми стигна" не ме пукајте.
И дај објасните ми што е финтава со царина,цариници и сл., ако не стигне и пон кај да се јавувам и сл.? -.-
Појќе од 100 сигурно нема да одат :smee:што мислете до колку ќе стигнат овие последните до 9ч![]()
А кај плаќаш царина? -.^Па на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.
Па на поштарот мислам, незнам јас не пратив ништо.А кај плаќаш царина? -.^
море ја имам 3 акаунти од 60-65 да не ми отидат сите :SПојќе од 100 сигурно нема да одат :smee:
Ќе издржиме уште малцелеле, престанете со покани, ќе добиете, за 15 мин слегов 5 места, на фејсбук страниците, пораки, групи, спам, па тоа е чудо едно за вк наградана игра
Хехе не не, треба и да се чува сега самиот ајподнемој на најсилно да слушаш ќе ти зујат ушите 3 дена :smee::smee:
Море да знајш колку имат врскаПа на Ert му зеле царина 1500 денари. Тој мисли дека е различна националност ама тоа нема врска. Ако сака цариникот наплаќа ако не не. Така да очекувајте уште некој да има царина.
Појќе од 100 сигурно нема да одат :smee:
Не се секирај, ќе ти дојде пакетчето со 2-3 уплатници на него, и мораш да ги платиш в пошта за да ти го дадат.А кај плаќаш царина? -.^
Па ако си од скопје, скопската валјда. Југозападно (Струга,Охрид) царинат во Битола.Оф оф... А иначе на која царина може да прашам дали е пратено и сл.? Битолска мислам еднаш спомна џои...
WoW иначе табелава густо густо стана.. xD
во Битола, царинат? па да им напишам друга адреса?Па ако си од скопје, скопската валјда. Југозападно (Струга,Охрид) царинат во Битола.