Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Da.Kaj mene samo 3 drugari mi veruvat....Kaj poveketo slucai koga se sami nesmee da mi dzipnat.Posebno koga se 2-3ca, tie od seloto dobrejcani idat kaj nas da ucat u strumica, i se pravat vazni, dzipat ne veruvat, so stol gi maev.>)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Da.Kaj mene samo 3 drugari mi veruvat....Kaj poveketo slucai koga se sami nesmee da mi dzipnat.Posebno koga se 2-3ca, tie od seloto dobrejcani idat kaj nas da ucat u strumica, i se pravat vazni, dzipat ne veruvat, so stol gi maev.>)

I mene 2-3 mi veruvat drugite ne,abe kamo da e otvorena ucilnicata za vreme na odmor ama ja zatvorat,taka da nemas so so da frlas po toj so vikat,a inace skoro nikoj ne vikat dur ne zapocnit toa dete so pisav deka e cepkalo.Ama aj ke trpam sega pak dur ne mi dojt preku nos.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Така е бе не им праќајте, речи му да ми пишат на tote-bt@hotmail.com јас ќе им пратам покана :D

Од мојот клас некој верва, некој не го интересира дали е вистина или не, а некој воопшто не го интересира што правам, па не ми смета ништо.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Да ве прашам зш преку мозилата не ми ја отвара локерс,а преку операта и експлорерот ми ја отвара...:tapp:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Clean Cash And Full History!Thats my friend your only way to open Lockerz on Mozila Firefox!

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Каја мене повеќето веруваат ама некои се толку убедени ми велат кога ќе земиш покажими шо и да земиш...Ок му велам ке видиме. :star: BTW СЕЛАНИ си се селани

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Збирај по малце колку да се речит, немој премогу да се трудиш бидејќи има некој кој што направиле 1000 поени легално и му викаат дека имал fake мајлови.

Им пишав на support@lockerz.com , стварно незнам што им стана не даваат ни update на фацебоок ништо ич, едноставно како lockerz да пропадна во земја.
Како што кажав толку ќе биде..изгубиа премногу членови:)

Тие неможат да се совземат колку изгубија минатиот ресток, а камоли да прават уште еден. Ќе има овај месец ама кога како што незнаеме.

Толку..губат членови и тоа многу од замисленото...веќе нема интерес во тоа што го направија.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
На новото дејлис (за 19) треба да ви дај 8 поени, јас пријавив проблемот и ми викат дека ова било надокнадување за изгубените поени од еден едно прашање што се пропушти.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
На новото дејлис (за 19) треба да ви дај 8 поени, јас пријавив проблемот и ми викат дека ова било надокнадување за изгубените поени од еден едно прашање што се пропушти.
Friday update:1) Amazon gift cards: We are working on getting these to you quickly--please be sure that your info is correct in settings. We'll have an alternative for folks who live in countries with no Amazon affiliate; 2) After the site was down for upgrades for a period of time this week, we're back up. As a thank you for your patience,you'll receive DOUBLE PTZ for dailies on Sat. and Sun. Have a great weekend:)

Па пишит на фацебоок, а ти им пиша маил и за ова одма ти кажаа а за наградата не а? Маме им ебе*

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ќе ми ги смета ли за нелегални поени некој поени кога на дејлис ќе стиснам по 5-6 пати и ќе ми даде наместо 2 поени 4?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ќе ми ги смета ли за нелегални поени некој поени кога на дејлис ќе стиснам по 5-6 пати и ќе ми даде наместо 2 поени 4?
Не те разбирам, ти дава 2 поени наместо 4?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Е и кај мене исто наместо 2 поени,ке притискам 5-6 пати наеднаш и ке ми дајт 10 поени некаде.xD

Kajgana Shop

На врв Bottom