Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Да не има некој нешто слушнато за следниот ресток???:toe:
Тие неможат да се совземат колку изгубија минатиот ресток, а камоли да прават уште еден. Ќе има овај месец ама кога како што незнаеме.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Тикви узгубија, на ниеден не му стигна мејл дека му ја потврдват нарачката. На 80% од оние што не маме им стигна дека добија 50$.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Па ги немат на face да кажат нешто маме им ебем, a на twitter ми редат некој глупости.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Џои си го доби ти ајподот или плејстејшанот?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Џои си го доби ти ајподот или плејстејшанот?

Малце помешано ама вака оди:

1) Ипод добив ама од руска страна.
2)Nintendoto ми пишаа дека е испратено па го чекам да пристигне за неколку дена.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Еј ај една слика да ми дајт некој шо имат фатено нешто,ајпод по можност и да е сликано пред кајгана странава и она ливчено од локерз ке шо пишит МК.Насколо не веруваат некој и ме нервират тоа и ве молам ако мошит една слика.ФАЛА!

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
еве шо ми пишаа

We are cracking down on cheating on Lockerz to maintain the integrity of the
redemption process for our legit members. Members that play by the rules should
not have to suffer because of those that don't, so we will not tolerate any
kind of violation of our terms of use. Cheaters never win.

That being said, if you truly believe our decision is in error, we will take a
look at the report from the fraud team and get back to you. It's a pretty
labor-intensive process, so please give us 7-10 days to get back to you. Please
don't resend your email.

That's how much we believe in what we're building here -- we want legitimate
members to have every chance to enjoy the epic awesomeness that's coming from
Lockerz. And when we say epic....we mean EPIC. -C

Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Еј ај една слика да ми дајт некој шо имат фатено нешто,ајпод по можност и да е сликано пред кајгана странава и она ливчено од локерз ке шо пишит МК.Насколо не веруваат некој и ме нервират тоа и ве молам ако мошит една слика.ФАЛА!
Ista prikazna e i kaj mene u skolo..

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Abe zs ne vervat nz,edno dete cepkalo e so site i sekoj po red idit da go provocirat i idam na red jas i mi vikat e da be ki ti dadat cipican,gemce(ama na cel klas preku glava ni dojde i go opravme),ama pak isto si terat.Sega moram da muy slikam pa da vervat site.
Ama gajle mi e mene pak koga ke dobijam jas ke barat pokana ama utre sabjle ke mu dadam.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
LOCKERZ Friday update:1) Amazon gift cards: We are working on getting these to you quickly--please be sure that your info is correct in settings. We'll have an alternative for folks who live in countries with no Amazon affiliate; 2) After the site was down for upgrades for a period of time this week, we're back up. As a thank ...you for your patience,you'll receive DOUBLE PTZ for dailies on Sat. and Sun. Have a great weekend:)

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Dada.Ista prikazna sme.Se pravat pametni vikat koj be bez pari ke ti dade laptop ili ipod, ti zdrav li si.I koga ke ti se graknat 16 dusi nad tebe da ti se smejat i da sakas da vrnas so zborove za dzabe ke si samo, i si prekutuvam.Znaas so ke napraam ka ke mi stigne ipodo, ke zemam ke go slikam i ke ga uramam u foto mendo na golemo, i ke odam u neokoo pecatara ke ispecatam 2-3 kopii kako tii golemite so se za skopsko i na cel dzid u staja ke zalepam.Togas ke se molat daj pokana daj i ja da zemam, ke im vikam, vie velevte neli neikoj ke dava nisto bespari, pa i ja ne davam, 200 denara edna pokana.Ajd sozdravje:)
Neli e taka Jovce?

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Едно дете ми крекаше цело време не веруј у тоа и ме зафркаваше , и на крајот ми пукна филмот...му акнаф една и сеа веќе не праи муабет со мене :toe:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Dada.Ista prikazna sme.Se pravat pametni vikat koj be bez pari ke ti dade laptop ili ipod, ti zdrav li si.I koga ke ti se graknat 16 dusi nad tebe da ti se smejat i da sakas da vrnas so zborove za dzabe ke si samo, i si prekutuvam.Znaas so ke napraam ka ke mi stigne ipodo, ke zemam ke go slikam i ke ga uramam u foto mendo na golemo, i ke odam u neokoo pecatara ke ispecatam 2-3 kopii kako tii golemite so se za skopsko i na cel dzid u staja ke zalepam.Togas ke se molat daj pokana daj i ja da zemam, ke im vikam, vie velevte neli neikoj ke dava nisto bespari, pa i ja ne davam, 200 denara edna pokana.Ajd sozdravje:)
Neli e taka Jovce?

Tala e brat,ke vidat koga ke zemime i pod i so i da e ke se sitat,nekolku dusi mi vervat a nekoj mi vikat blockerz a blockerz,ama molcam dur molcam ama nekogas i igrat raceve.xD

Kajgana Shop

На врв Bottom