punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
Нека донесат ајпод 300 ќе му дадам :star:Јас за Ipod платив 200 денари, а за ова ќе видиме.
Да не има некој нешто слушнато за следниот ресток???
Нека донесат ајпод 300 ќе му дадам :star:Јас за Ipod платив 200 денари, а за ова ќе видиме.
Тие неможат да се совземат колку изгубија минатиот ресток, а камоли да прават уште еден. Ќе има овај месец ама кога како што незнаеме.Да не има некој нешто слушнато за следниот ресток???
Џои си го доби ти ајподот или плејстејшанот?
We are cracking down on cheating on Lockerz to maintain the integrity of the
redemption process for our legit members. Members that play by the rules should
not have to suffer because of those that don't, so we will not tolerate any
kind of violation of our terms of use. Cheaters never win.
That being said, if you truly believe our decision is in error, we will take a
look at the report from the fraud team and get back to you. It's a pretty
labor-intensive process, so please give us 7-10 days to get back to you. Please
don't resend your email.
That's how much we believe in what we're building here -- we want legitimate
members to have every chance to enjoy the epic awesomeness that's coming from
Lockerz. And when we say epic....we mean EPIC. -C
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com
Ista prikazna e i kaj mene u skolo..Еј ај една слика да ми дајт некој шо имат фатено нешто,ајпод по можност и да е сликано пред кајгана странава и она ливчено од локерз ке шо пишит МК.Насколо не веруваат некој и ме нервират тоа и ве молам ако мошит една слика.ФАЛА!
Dada.Ista prikazna sme.Se pravat pametni vikat koj be bez pari ke ti dade laptop ili ipod, ti zdrav li si.I koga ke ti se graknat 16 dusi nad tebe da ti se smejat i da sakas da vrnas so zborove za dzabe ke si samo, i si prekutuvam.Znaas so ke napraam ka ke mi stigne ipodo, ke zemam ke go slikam i ke ga uramam u foto mendo na golemo, i ke odam u neokoo pecatara ke ispecatam 2-3 kopii kako tii golemite so se za skopsko i na cel dzid u staja ke zalepam.Togas ke se molat daj pokana daj i ja da zemam, ke im vikam, vie velevte neli neikoj ke dava nisto bespari, pa i ja ne davam, 200 denara edna pokana.Ajd sozdravje
Neli e taka Jovce?