Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Значи до утре сабајле до 6 ако неаме......... треба да им пишеме на support@lockerz.com
Да, и тие дали знаеш што ќе ти пишат. НИШТО ќе добиеш автоматски маил кој ќе биде пратен на 1 000 000 корисници, и под точка 6 ќе пишува - Ве молиме да ни дадете време се собра многу ѓубре :smee:. И така ќе си чекаме до нова година. (се мисли на НАРЕДНАТА)

ПАЗЕТЕ

ess Yes, the folks who were caught cheating will be notified today.

Ви држам среќа :)

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
може на сите одеднаш да праќат :pos2::pos2: ае да се надеваме.. иако изгубиФ надеж веќе јас :)

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
ееееееееееееееееееееееееееее, се израдвав реков вториот мејл стигна, то тие ми кажват дека мајцата била на пат.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ееееееееееееееееееееееееееее, се израдвав реков вториот мејл стигна, то тие ми кажват дека мајцата била на пат.
Намерно за да не ги мразиме хахахаххаха, со мајца тебе те мамат, а мене скиот ми стигна :smee:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.
Thanks, The Lockerz Team

Ја паднаа странта дека сите праеле рефресх мислеле е ресток :uvo:

Член од
15 декември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ме интересира како можам да добијам маица и колку пари би била царинта и тие ствари.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Ме интересира како можам да добијам маица и колку пари би била царинта и тие ствари.
мајца можеш да добиеш со поканети 20 пријатели... а царина не се плаќа за мајцата, па и за повредните работи не ми требало да се плаќа :)

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Сеа ако не се извадат дека работеле на страната затоа ќе ги пратат мејловите некој друг ден ја еве...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Ало еј?За џабе спам??

Значи ќе добиете сите маил до утрешниот ден.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
јас имам 20 поени на ова:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: хахахахахах :) денес почнав се надевам дека ќе соберам за едно маиче до година летото :pos2::pos2::pos2::pos2:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Ало еј?За џабе спам??

Значи ќе добиете сите маил до утрешниот ден.
епа кај со гледам чекавме да добиеме маил вчера ил иденес а сега пак утре :jaj:

Се плашам да не видам некој ден овде на темава 1000000 слики од пакетчињате што ке ги добиеме здравје хахах

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
2:25pm До полноќ има УШТЕ МНОГУ ВРЕМЕ

V

VeniVidiVici

Гостин
јас имам 20 поени на ова:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: хахахахахах :) денес почнав се надевам дека ќе соберам за едно маиче до година летото :pos2::pos2::pos2::pos2:
Jас имам 560 но до година летото странава трипати ке биде затворена... Спамери се мислам но не одзема многу време по 5 мин дневно откако ке станеш з-листер и си собираш по 8 поени од ништо. Дај боже да е странава ко шо треба... а и гледав луѓето се од амазон, а од амазон имам нарачувано доста до сеа и се ми има стигнато. Што знам.

Kajgana Shop

На врв Bottom