Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Или ќе дојде маил во теков на денов или утре вечер чекаме да кажат sorry gays Lockerz will shut down, :smee::smee::smee::smee:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Хаха, Shut Down..:) Imba Пост:):pos2:

Охоо, сеа ќе ми ја пратат маичката:)Го средија бугот со тоа инвајтс кај мене.Да ми кажете кое е времето у мкд GMT плус што или минус што?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
GMT +1 е сега сум згрешил кога се помести саато на пролет тогаш е ГМТ +2 :)

btw доби ли некој втор меил?

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
GMT +1 е сега сум згрешил кога се помести саато на пролет тогаш е ГМТ +2 :)

btw доби ли некој втор меил?
Уште спијат американците, ако праќаат денес треба да стигнат вечер.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јас добив, ЛАЈЊА :smee::smee::smee::smee::smee::smee::smee:. Од маил ни М

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Абе денес не добив поени ни од логин ни од прашање. Му се деси и на уште некој друг ова???

Едит: Мејл? Догодина, здравје.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Најфаца ќе биди место подарокот внатре кога ќе се отвори пакетот да има камерче клаено, и да се види фацата на сите кога ќе речиме WTF???? :drk::drk::drk::drk: И јас добив мејл... од фејсбук.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Каков маил од Facebook?

Колку беа назад, 7 сати така? Ако е така да претпоставиме дека работат ето до 8 сатот навечер значи накај 4-5 часот сабајле требит да добиеме маил НАЈКАСНО . Но искрено чекам накај 9 сатот да напишт на фацеок кави проблеми имаат сега!!!

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Teшко до 8 да работат би требало негде од 9 до 17-18 часот најкасно. До вечер ако не пишат мејл ги згазив. Ќе пишат некој апдејт на фејсбук ко да нема никакви втори мејлови. Незнам дали приметивте на страната си ставаат клипови си поправаат акаунти а мејловите хммм,.... Кои мејлови???

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Каков маил од Facebook?

Колку беа назад, 7 сати така? Ако е така да претпоставиме дека работат ето до 8 сатот навечер значи накај 4-5 часот сабајле требит да добиеме маил НАЈКАСНО . Но искрено чекам накај 9 сатот да напишт на фацеок кави проблеми имаат сега!!!
6 саати се назад !

Колку сакам сега стварно да ги пратат, па да видам што ќе речете вие што не верувате и не собирате поени.

И јас не верувам 100% во страната, иако досега имам добиено маица и скин. Ама ми одзема само 1-2 минути во денот, и нема што да изгубам. Ако ми стигне РЅ3, супер. Ако не, ништо, ќе престанам да собирам поени и готово.
да се согласувам со тебе потполно ако не пратат не здравје само ме интересира дали е можно вакво нешто дека знете какво е времево НИКОЈ НЕ ДАВА БЕЗ ПАРИ !!!!!! :motor:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
LOCKERZ We will be sending the remaining second receipts throughout the day, and tonight until midnight (U.S. Eastern Time). Please do not worry if you have not received your receipt--you should receive it today. Please bear with us today as we are experiencing a very high volume of traffic on the site--performance may be spotty or slow.

ае да видеме до вечер :vozbud:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Мене стварно не ми е јасно, уште колку малку време има, а скоро и никој нема добиено ништо!

Одговор од лоцкерз доколку не добиете маил (околу 90% би требало да е овдека )

if you don't receive it by the end of today (which is about 13 hours away:)), write support@lockerz.com and we will help you out immediately.

За ресток

Everyone THE REDEMPTION IS NOT TODAY. Please do not repeatedly refresh, or you will be locked out of the site.

Kajgana Shop

На врв Bottom