Ливерпул-Манчестер Јунајтед 06.03.2011 (14:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Gojak YNWA
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на дуелот:

• Ливерпул

Гласови: 58 46,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 36,3%
  • Нерешено

Гласови: 21 16,9%

• Вкупно гласачи
    124
Ливерпул можеби немаат многу успешна сезона, но докажаа дека се повампируваат против јаките екипи, очекувам цврста и неизвесна игра и резултат сличен како и на натпреварот Челзи - Манчестер, то ест, 2-1.

Меирелеш и Џерард стрелци за Ливерпул, Хернандез стрелец за Манчестер.

Џерард ако стрела ќе паднам на глава. Во очајна форма е. Ама ајде може омразата ќе го дигне.

--- надополнето ---

Манчестер Јунајтед.
Фантастични се навивачите години наназад, ама последниве 2 се нешто посебно. Не сум ги следел многу Ливерпул, затоа и пишав според мене.

Не се согласувам, и мислам дека многу малку би се согласиле со тебе ама да не ја тупиме таа дискусија на оваа тема. :)

Мислам дека ќе биде нерешено 0-0 или евентуално 1 погодок ќе го реши натпреварот :)

Сака некој да се клади со мене во аватар дека Манчестер ќе тепа утре ако тепа става аватар од Руни ако изгубе јас ставам од кој сака аватар во трајност од 6 месеци ?

--- надополнето ---

Се плашите а? :zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:

Сака некој да се клади со мене во аватар дека Манчестер ќе тепа утре ако тепа става аватар од Руни ако изгубе јас ставам од кој сака аватар во трајност од 6 месеци ?

--- надополнето ---

Се плашите а? :zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:

You're ON brother! :)

liverbirdcomposition1co.jpg

n1481724020_30290578_6535904.jpg

::icon_lol:

Да, таа ја видов уште на првата страница, мојата е како одговор на таа. :)

Извини не видов, туку да прашам, МираЉеш ќе игра? :pos: Знам дека ти е фејворит ова :icon_mrgr

Извини не видов, туку да прашам, МираЉеш ќе игра? :pos: Знам дека ти е фејворит ова :icon_mrgr

Најфејворит!

Ќе игра да, а може и некое волејче да ви брцне :)

А Лукаш Леива ?

Аман немој!!! Ми се лоши!!!

--- надополнето ---

Се зезав де не се пали, и мене ме нервираше Карик ама после интересно ми стана xD

Е ова тешко да стане интересно. Викајте го Џерард -Жерард, викајте го Кајт -Кујт ( па вака и правилно е ) ама немојте на крај Ш да користите.

Аман немој!!! Ми се лоши!!

Зашо бе, шо ?
Онака прашав дали ќе игра он, зашо ко да читнав по интернетов дека Џерард се повредил, па ме интересираше дали Лукаш ќе игра место него.

А од шо ти се лоши тебе, да не си јадел нешо расипано? Ако ти е мука у стомак иди у вц поврати па може ќе ги биде боље.

„Жерард“ се сјебал на тренинг као демек (од Мирорфутбол е веста...) ама и да е така, ќе играл под инекции и слични медикаменти па после ќе одмарал.

Не ми е верлива целата информација, поготово заради тоа што нема такво нешто од посаглам медиум, ама ќе видиме утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom