Ливерпул - Арсенал (Вторник (21.04.09); 21:00)

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    60
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро бе што му стана на овој Аршавин ?

:olee::olee:

Е ова е натпревар на сезоната
леле еј Аршавин ѕвер :olee: Аршавин vs Ливерпул:tv:
очигледно ова е најреален резултат

Споредете Интер-Јуве и оваа утакмица..........значи енглезиве се крај

Ова е нездрава работа у пичку матер!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

E вака се игра фудбал. Англија најдобри без конкуренција! Претходно Liverpool - Chelsea сега ова... секоја чест!

abe da ama idi kazi im na manchester kako se igra fudbal ke se ligavat do 90 min ke dadat eden gol i tolku inace utakmicava ludnica!!!!!!

Леле 4 гола на Аршавин :cuc::cuc::cuc:
Лудница утакмица.Арсенал му направи услуга на Јунајтед,а Ливерпул со се помали шанси за титула .

Значи каква утакмица беше,лудило:vozbud:
Најреално беше нерешено и така заврши :toe:

Одличен натпревар,само криво ми е што не тепа Арсенал!

Одличен натпревар,само криво ми е што не тепа Арсенал!
И мене исто,не дека поарно ќе беше за Манчестер,туку бидејќи овие мораа пак да дадат гол 92ра мин.

БРАВО за Аршавин.4 голови на еден натпревар..Тоа е фудбалер!!!
Сепак честитки по освоиените поени на двете екипи.

П.С Среќен сум што Аршавин нема да настапи против нас во 1/2 финале ЛШ!:smir:

Ливерпул вс Аршавин :toe: Аршавин звер,одична утакмица многу голови секогаш кога игра Ливерпул има мн голови :smir:

и на мене ми е криво што не победи арсенал. а ово јсудијава нормалин ли беше што продужи 6 минути!!!

п.с. и овие од одбрана на арсенал абе не им текнува да ја исфрлат топката подалеку да одмори одбраната него тука пред гол ја тупеа и јас као да знаев дека ќе го примат пак.

бевме сведоци на неверојатен меч :) ко лига на шампиони :)

со два поништени гола на Арсенал :) ?

пул : Аршавин :) колку е јак човеков ? браво !

Ливерпул вс Аршавин :toe: Аршавин звер,одична утакмица многу голови секогаш кога игра Ливерпул има мн голови :smir:
Одлична утакмица пишав уште пред да почне дека ова е натпревар кој доколку го пропуштите ќе зажалите :), инаку прогнозирав 7+ и многу ми е мака што не ја уплатив му реков на другар ми да ја уплати 7+ мазија ќе му дадам пари ама несакаше(велеше ќе била 0-2 :pos:) и заебав.
Мака ми е што не победи Ливерпул ама јбг...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom