Liverpool v Chelsea [Недела,02.05,14.30ч]

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот Ливерпул - Челзи?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е тоа си лапнаа титула.:toe:

Ај да не бидам ептен навивач на Манчестер ама ваков слаб отпор на Ливерпул не очекував па и головите кои ги примија :tapp:. Ако нека цркнат не ни бега на нас 19-та титула за период од следните 2-3 години. Фергусон нема да се пензионира се додека не ги помине Ливерпул или пак да стигне и до неверојатни 20 :pehar:

^ А што очекуваше по 120 минути изиграни во Четвртокот каде они и загубија ?

Најсигурна 2ка ми беше оваа утакмица, едноставно бев сигурен дека Челзи ќе победи, не се правам ИоСоњоИнтериста, али убаво си ја предвидев утакмицава :icon_lol:

Можеби не се залагаа толку Ливерпул, али толкав им е и капацитетот, плус во четвртокот играа во Лига Европа, така да Челзи мораше и победи. Честитки до нивните фанови.

Без масонски заговори ве молам. Челси беше цела сезона сто пати појак од Ливпул, поштено.

на почетокот од натпреварот мислев дека нема да можеме да постигнеме погодок поради густиот среден ред и 3ите централни дефанзивци,
но благодарение на маскерано кој беше трупка и еден калу (иако е во мој тим немам добро мислење за него) го направи резил и маскара паднаа головите,џерард досега го немав видено да има олку тапа сезона и капак на се подарокот до дрогба беше најголема глупост што ја имам видено:salut:

cestito pobeda na site fanovi na celzi liverpul mnogu slabo izigraa deneska

Типувам на победа од 2-0, во секој случај без примен гол.

Фала, пријатно. Фалааааа курцу да погодам и јас една утакмица точен резултат. :tv:
Јас мислев дека Манчестер не помина центар против нас во втората утакмица... ама ова беше далеку поголемо пикање в шише. Освен една шанса на Аквилани, ништо не покажа Ливерпул.
Лампард се извади со голот, не беше на потребното ниво денеска за да ја покрие дупката што ја покриваше цела сезона заради отсуството на Есиен. За чудо, Балак ја изигра по мене утакмицата на сезоната за него. Мен оф д меч - Реина. Петарда не им бегаше да беше било кој друг голман на гол.

Абе сите го спомнувате подарокот на Џерард, ама и реакцијата на Дрогба беше добра, поштено!

Дури да се освести Карагер (мислам дека тој беше) шо се дешава, Дидие беше до топката

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom