Liverpool v Chelsea [Недела,02.05,14.30ч]

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот Ливерпул - Челзи?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Жално е што , ако Челзи победи , тогаш ќе се збори дека Ливерпул им ги пуштил 3-те поени. А ако Челзи не победи тогаш се ќе биде супер.:toe:

Како навивач на Манчестер би рекол Ливерпул да победи ама после се што им се случи не знам колку ќе бидат способни за тоа да го направат. Сепак надежта последна умира.

Chelsea , 0-3 veruvajte :P BLUE IS THE COLOUR ! :P

Жално е што , ако Челзи победи , тогаш ќе се збори дека Ливерпул им ги пуштил 3-те поени. А ако Челзи не победи тогаш се ќе биде супер.:toe:

Нееее нема шанса, јас ти тврдам како фан на Јунајтед, а тоа што многумина ќе јадат гомна, баталете.
Реално Ливепул со овој состав може да се избори за нерешено најмногу против Челзи. А и башка Ливерпул или било која екипа да беше, не оди со помислата денес ќе изгубиме дома за да не земат овие титула, сепак се работи за професионални играчи. И што ако пример челзи изгуби ама и манчестер изгуби, реално се е можно, но не верувам дека ливерпул ќе победи денес, иако ќе се борат со сите сили да изиграат за чест и за нивните навивачи, независно што голем дел од нив сметаат дека нивните играчи би се покажале во такво светло, што и не се смета за некој голем подвиг, туку за сосема нешто трето што не би го коментирал...
Гласав за нерешено, па ќе видиме што како, не зависи само овој меч, туку и оној во 5, ако сака Манчестер да освои титула.

поздрав и без судиски грешки, се надевам.

Имам добро чувство.. идемо челзи 0:3

Си ја забораел и последната реална опција во коментаров - Челзи поштено да си победи, безразлика на пристапот на Ливепрул. :toe:
Имам пишано де :)
Може нема да испаднам у право, реков, сеедно, али не ми штима на намештаљка ова, не у Англија ( памтам Вест Хем така ги заебаа Тотенхем пред неколку години ), кој и да победи, ке биде заслужено, без некои теории на заговор ( ова важи у случај Челзи да тепа ).

Chelsea are expected to line up in the following 4-3-3 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
8 Frank Lampard
13 Michael Ballack
15 Florent Malouda
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
39 Nicolas Anelka
Substitutes: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 18 Yury Zhirkov, 35 Juliano Belletti, 10 Joe Cole, 20 Deco, 23 Daniel Sturridge.

Liverpool are expected to line up in the following 4-2-3-1 formation:
Reina; Mascherano, Carragher, Kyrgiakos, Agger; Lucas, Gerrard (c); Benayoun, Aquilani, Maxi; Kuyt.
Substitutes: Cavalieri, Pacheco, Ayala, Degen, Babel, El Zhar, N'Gog.

Што им пишува на дресовите на Ливерпул? :S

колку шанси не искористија маму му е*ам:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom