- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
ke bide jak natprevar moj tip 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја убеден сум дека Ливерпул нема да го '' даде '' овој меч, убеден !
Типувам дека Челзи не победува, дал нерешено или победа на Ливерпул сеедно, не дека имам нешто против Челзи, сеедно ми е кој ке биде шампион во Англија, но некако не им е во карактерот на Ливерпул, без оглед на мржњата со Јунајтед, да даваат така лесно мечеви.
Од една страна тука се фановите, од друга тука е Рафа, без оглед на фактот што сезонава е очаен, не е тип на тренер кој излага на терен за да загуби.
Башка, какви такви теоретски они имаат шанса за ЛШ, ем, со оглед на очајно бедната сезона, ова им е последна шанса колку толку да го обелат образот пред нивните фанови, со победа против ривалот од Лондон.
Едноставно, You will never walk alone пред почеток да се пее за да тимот потоа намерно загуби не ми иде, и тоа е тоа. :wink:
Може нема да испаднам у право, реков, сеедно, али не ми штима на намештаљка ова, не у Англија ( памтам Вест Хем така ги заебаа Тотенхем пред неколку години ), кој и да победи, ке биде заслужено, без некои теории на заговор ( ова важи у случај Челзи да тепа ).
Ае.