Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
од кај да најдам мсн 8.5 верзија да не има неккој, барав по нетов а и таа сто ја користев веке не мозам да ја користам ми вика дека мора да ја надградам
со новата верзија а таа не ми се свига некако,а не сакам compatibility>run this program compatibility for mode win2000 или слично, така работи ама не мозам да користам мсн плус,дискавери и други додатоци :S чаре

И вчера и денес проблеми , неможам да се логирам , коа ке одам на она Troubleshots ми вика Key ports Нешто дека е зезнато и вчера и денес истото...

Здраво се извинувам ако сакате да помогнете го форматирав компјутерот XP-sp3 windows пробав потоа да инсталирам мсн но излегува error OnCatalogresult: 0x8104000b влегов на страната што ми евентуално треба да ми најде решение пробав се но сеуште ми излегува истиот error. ПОЗЗ

error code 8001012e

Некое решение?

од кај да најдам мсн 8.5 верзија да не има неккој, барав по нетов а и таа сто ја користев веке не мозам да ја користам ми вика дека мора да ја надградам
со новата верзија а таа не ми се свига некако,а не сакам compatibility>run this program compatibility for mode win2000 или слично, така работи ама не мозам да користам мсн плус,дискавери и други додатоци :S чаре

Друго чаре освен ова погоре нема...:)

ставам CD у драјверот, пуштам, сецка додека тече видеото.
го снимам све тоа на PC и пак го пуштам и пак сецка. шо е проблемот?

ставам CD у драјверот, пуштам, сецка додека тече видеото.
го снимам све тоа на PC и пак го пуштам и пак сецка. шо е проблемот?
вака...
ставаш цеде уј драјвер и сецка додека тече видеото? кое видео? на цедето има снимка па сецка?
го знимаш на писи го пушташ и пак сецка?
да не е таква снимката? или компјутерот ти е пун вируси (или едноставно спор) ???
и што има ова везе со мсн? xD

Има ли начин да си го дознаам пасвордот...ставено ми е на ремембер пасворд..и така си се уклучувам секогаш :D не можам ни преку тоа тајното прашање, после ќе ми го форматираат пц па ако има некаков начин да си го откријам пасс?:tapp:

Има ли начин да си го дознаам пасвордот...ставено ми е на ремембер пасворд..и така си се уклучувам секогаш :D не можам ни преку тоа тајното прашање, после ќе ми го форматираат пц па ако има некаков начин да си го откријам пасс?:tapp:

http://www.nirsoft.net/utils/mspass.html

ај мала помоп момци... коа ке кликнам на инбокс инконката на месинџерот наместо директно до мејл ме носи на оваа страна
http://g.msn.com/5meen_ms/11
дај помогнете како да опраам работава?

2ic0fi8.jpg

Кој му враг?
Идам на страната гет ливе за да симнам најновото мсн и го симињам и после кога сакам да инсталирам се појавува ова..Чаре?

симни понова верзија на windows installer

Мислам дека нема да ти работи 8,5. Ќе бара да ја инсталираш најновата верзиија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom