Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене дава 80048820 ерор пробав да го напрам како што пиша statusQuO ама несака :toe:

Пробав се` ова пред да пишам, не сака :(
вака не ни сомневав дека веќе си прогуглала и пробала да го поправиш, па затоа...
пробај деинсталирај го месинџерот користејки некоја програма за деинсталирање како Revo Uninstaller (cuz the normal add/remove does no good) и после инсталирај го од ново..
ако не работи вака, значи проблемот ти е во виндоусот. Барем ке го намалиме опсегот на можните проблеми :)
И кај мене дава 80048820 ерор пробав да го напрам како што пиша statusQuO ама несака :toe:
истото направи го и ти
и пробајте да се логирате на webmessenger.msn.com
ако можете да се логирате значи не е проблемот ни до базата од msn, пошо глеам ве има многу.

вака не ни сомневав дека веќе си прогуглала и пробала да го поправиш, па затоа...
пробај деинсталирај го месинџерот користејки некоја програма за деинсталирање како Revo Uninstaller (cuz the normal add/remove does no good) и после инсталирај го од ново..
ако не работи вака, значи проблемот ти е во виндоусот. Барем ке го намалиме опсегот на можните проблеми :)

истото направи го и ти
и пробајте да се логирате на webmessenger.msn.com

Рестартирав ПЦ и се пушти :devil3: Старото добро решение :icon_cool:

Фала сепак :)

И кај мене е истото :(:(

Пробај ко мене :)

Имале некои проблеми со серверите и веб страната беше недостапна но сепак за кратко.

може ли некако history да не се брише ? и да пробаш да го бришеш да не дава да го делетнеш

може помош?
не ми го прифаќа никако пасвордот на хотмаил, а на месинџер сум онлајн. Пробав да го сменам, но незнам која држава сум ја пишала, а ја нема опцијата да се испрати на друга имеил адреса освен мојата.
А и на фејсбук не ми го прифаќа пасвордот.
Има некое чаре?

Би можело да ми помогнете околу месенџерот, но не е мој на еден другар..
И еве што му пишува:
11imwyc.jpg
Би сакал брз одговор.

Ми треба програма, кога ќе пуштам на winamp, да пишува на порака дека слушам музика.

За Vista и најновиот msn.

Немојт. Требит да го инсталирам во Winamp, така?
исклучи го мсн-от
инсталирај кај што сака самотот да се инсталира
уклучи го мсн-от и кај што треба да ти биде статусот има една стрелка за надоле,цицни ја и одбери "show what im listening to"

исклучи го мсн-от
инсталирај кај што сака самотот да се инсталира
уклучи го мсн-от и кај што треба да ти биде статусот има една стрелка за надоле,цицни ја и одбери "show what im listening to"

Се снајдов. Фала. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom