krume1995
Гејмер
- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 308
- Поени од реакции
- 13
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.google.com
И кај мене дава 80048820 ерор пробав да го напрам како што пиша statusQuO ама несака 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вака не ни сомневав дека веќе си прогуглала и пробала да го поправиш, па затоа...Пробав се` ова пред да пишам, не сака![]()
истото направи го и тиИ кај мене дава 80048820 ерор пробав да го напрам како што пиша statusQuO ама несака![]()
вака не ни сомневав дека веќе си прогуглала и пробала да го поправиш, па затоа...
пробај деинсталирај го месинџерот користејки некоја програма за деинсталирање како Revo Uninstaller (cuz the normal add/remove does no good) и после инсталирај го од ново..
ако не работи вака, значи проблемот ти е во виндоусот. Барем ке го намалиме опсегот на можните проблеми
истото направи го и ти
и пробајте да се логирате на webmessenger.msn.com
И кај мене е истото![]()
Рестартирав ПЦ и се пушти :devil3: Старото добро решение :icon_cool:
Фала сепак
Пробај ко мене![]()
ај нека го разгледа овоаБи можело да ми помогнете околу месенџерот, но не е мој на еден другар..
И еве што му пишува:
Би сакал брз одговор.![]()
може ли некако history да не се брише ? и да пробаш да го бришеш да не дава да го делетнеш
Повели клик тука :smir:Ми треба програма, кога ќе пуштам на winamp, да пишува на порака дека слушам музика.
За Vista и најновиот msn.
Повели клик тука :smir:
исклучи го мсн-отНемојт. Требит да го инсталирам во Winamp, така?
исклучи го мсн-от
инсталирај кај што сака самотот да се инсталира
уклучи го мсн-от и кај што треба да ти биде статусот има една стрелка за надоле,цицни ја и одбери "show what im listening to"