Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
11akfhs.jpg

Што ме дупчи ова бе? неможем мсн да снимим најново...

Па нели глеаш дека ти пишува. Симни ова

има ли начин да дознаам дали мснто ми е хакнато?

има ли начин да дознаам дали мснто ми е хакнато?

Што подразбираш под ова? Не можеш да се логираш? Смени си пасворд и види дали ќе ти стигне на алтернативниот маил. И потоа логирај се.
Ако е променет алтернативниот маил тогаш многу е веројатно дека е "хакнат" и дека тој што го пробил сменил информации за да не можеш повторно да ја измениш лозинката.

74819309.png

Го инсталирав МСН 8.1 затоа што новиот не покажуваше дека ме има некој додадено за пријател ниту пак јас можев да додадам пријател. Е сега не можам да го вклучам стариов поради тоа што бара инсталирање на новата верзија. Дали може да продолжам со стариов, т.е. да се најде начин за да ми се уклучува без да ми се појавува ова за апдејт на верзијта?

74819309.png

Го инсталирав МСН 8.1 затоа што новиот не покажуваше дека ме има некој додадено за пријател ниту пак јас можев да додадам пријател. Е сега не можам да го вклучам стариов поради тоа што бара инсталирање на новата верзија. Дали може да продолжам со стариов, т.е. да се најде начин за да ми се уклучува без да ми се појавува ова за апдејт на верзијта?

Пробај да намесиш да е компатибилен со Windows 2000 , порано работеше таа финта сега незнам :toe:

Најнапред позз до сите ми треба помош за мсн еррор:8007007e.:nesvest:

секако дека МОЖЕ

Десен клик на иконата, пропертис, compitability, штиклирај "Run this program in compitability mode for", и одбери Windows 2000. Apply, OK.

Нема да работи така месинџер плус....

иди назад.. пребарај во темава објаснував како да си го направиш за да ти работи со стара верзија и да не ти бара нова... ме мрзи пак да објаснувам исти работи...
ја уште користам осмица...

Пробав така и прочитав се назад кај мене не успеа никако.Сепак ти благодарам.

Ако го сака некој да го користи windows live messenger 8.5 без да му бара да прави апдејти, нека ми прати ПП, ќе му пратам крак. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom