Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Ова првото го пробав исто, а страната што ми ја даде не сака да ми се отвори, па затоа тој фајл го слегнав од друга страна.Го инсталирав и го рестартирав и не бива повторно.Чистев со секакви програми.:uvo:

Пробај поправи ги Registry проблемите со CCleaner. Симни и Spybot Search&Destroy, апдејтувај го и уклучи еден scan, да исчисти ако има нешто.

Пробај поправи ги Registry проблемите со CCleaner. Симни и Spybot Search&Destroy, апдејтувај го и уклучи еден scan, да исчисти ако има нешто.

На овие програми мислев.Се исчистив преку нив.Но има една друга, Registry easy и ми покажува дека има многу проблеми, но за да ги исчисти треба да се регистрирам и да ја купам.

На овие програми мислев.Се исчистив преку нив.Но има една друга, Registry easy и ми покажува дека има многу проблеми, но за да ги исчисти треба да се регистрирам и да ја купам.

Незнам што да ти кажам, пробај уште ова:

Симни "Windows Install Cleanup Utillity", инсталирај го, и избриши се што е поврзано со Live(MSN). После симни го Windows Live Messenger 2009 од Filehippo страната, инсталирај го, и види дали ќе работи.

Едит: Пред тоа, избриши го овој мсн преку ZapMessenger програмата.

Како беше ова кога сум оклучен на мсн и пример одам на долу и има offline, како да ги тргнам offline, само да бидат Online? мислам знаете на што мислам:) за контактите.
Ќе одиш на Tools/Options/Layout и најздоле штиклирано ти е Show offline contacts..ќе го одштиклираш па Apply и терај.

Од каде можам да симнам Messenger освен од официјалната страна?

^

Прашање до другите: дали е безбедно симнувањето одтука при нелиценциран виндоус?

Инсталирав месенѓер и....

4240681271_f7ec1c9e04_o.jpg

Е сега проблемот ми е ако го апдејтирам (тоа претпоставувам ќе си се апдејтира од мајкрософт) ќе ми инсталира нешто заради нелиценцираниот виндоус (блек скрин, енд ол дет шит...)

Инсталирав месенѓер и....

4240681271_f7ec1c9e04_o.jpg

Е сега проблемот ми е ако го апдејтирам (тоа претпоставувам ќе си се апдејтира од мајкрософт) ќе ми инсталира нешто заради нелиценцираниот виндоус (блек скрин, енд ол дет шит...)
напрај апдејт на тој што го имаш ако ти излезе блек скриин ќе најдеме решение и за тоа ич не се секирај за тоа што не ти е лиценциран Виндоусот, што да не мојот е лиценциран?:haha:

Абе имам еден проблем. Имам Видоус 7, и МСН најнов. Е сега имам проблем со ова што треба да покажува на мсн-от што слушам. Ке направам плејлиста, првата песна секогаш ја покажува на мсн-от , а надоле ниту една.
Или пак ако имам ставено во плејлистата само една песна на Repeat, ја покажува само еднаш, после тоа не сака. Се е штиклирано и во медиа плеерот и на мсн-от. Помош!

11akfhs.jpg

Што ме дупчи ова бе? неможем мсн да снимим најново...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom