Live Messenger проблеми, прашања и совети

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ова првото го пробав исто, а страната што ми ја даде не сака да ми се отвори, па затоа тој фајл го слегнав од друга страна.Го инсталирав и го рестартирав и не бива повторно.Чистев со секакви програми.:uvo:
Пробај поправи ги Registry проблемите со CCleaner. Симни и Spybot Search&Destroy, апдејтувај го и уклучи еден scan, да исчисти ако има нешто.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Пробај поправи ги Registry проблемите со CCleaner. Симни и Spybot Search&Destroy, апдејтувај го и уклучи еден scan, да исчисти ако има нешто.
На овие програми мислев.Се исчистив преку нив.Но има една друга, Registry easy и ми покажува дека има многу проблеми, но за да ги исчисти треба да се регистрирам и да ја купам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
На овие програми мислев.Се исчистив преку нив.Но има една друга, Registry easy и ми покажува дека има многу проблеми, но за да ги исчисти треба да се регистрирам и да ја купам.
Незнам што да ти кажам, пробај уште ова:

Симни "Windows Install Cleanup Utillity", инсталирај го, и избриши се што е поврзано со Live(MSN). После симни го Windows Live Messenger 2009 од Filehippo страната, инсталирај го, и види дали ќе работи.

Едит: Пред тоа, избриши го овој мсн преку ZapMessenger програмата.

I

InF3cTeD

Гостин
Како беше ова кога сум оклучен на мсн и пример одам на долу и има offline, како да ги тргнам offline, само да бидат Online? мислам знаете на што мислам:) за контактите.
Ќе одиш на Tools/Options/Layout и најздоле штиклирано ти е Show offline contacts..ќе го одштиклираш па Apply и терај.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Од каде можам да симнам Messenger освен од официјалната страна?

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
^

Прашање до другите: дали е безбедно симнувањето одтука при нелиценциран виндоус?

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Инсталирав месенѓер и....

Е сега проблемот ми е ако го апдејтирам (тоа претпоставувам ќе си се апдејтира од мајкрософт) ќе ми инсталира нешто заради нелиценцираниот виндоус (блек скрин, енд ол дет шит...)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Инсталирав месенѓер и....

Е сега проблемот ми е ако го апдејтирам (тоа претпоставувам ќе си се апдејтира од мајкрософт) ќе ми инсталира нешто заради нелиценцираниот виндоус (блек скрин, енд ол дет шит...)
напрај апдејт на тој што го имаш ако ти излезе блек скриин ќе најдеме решение и за тоа ич не се секирај за тоа што не ти е лиценциран Виндоусот, што да не мојот е лиценциран?:haha:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Абе имам еден проблем. Имам Видоус 7, и МСН најнов. Е сега имам проблем со ова што треба да покажува на мсн-от што слушам. Ке направам плејлиста, првата песна секогаш ја покажува на мсн-от , а надоле ниту една.
Или пак ако имам ставено во плејлистата само една песна на Repeat, ја покажува само еднаш, после тоа не сака. Се е штиклирано и во медиа плеерот и на мсн-от. Помош!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586

Што ме дупчи ова бе? неможем мсн да снимим најново...

Kajgana Shop

На врв Bottom