Live Messenger проблеми, прашања и совети

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Луѓе, и јас го имам сега овој проблем како на marioo :nerv:

AJ POMOS?:help::help::help::help::help::help::help::help:
оди шоу деталис и коа ке ти покаже кој ерор е на странава од десна страна ти ги има ерорите..види кој ерор ти го покажува и кликни на него на страната и ке ти каже што треба да правиш::smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
абе излезена е некоја нова верзија на wlm 2009 ?(new build?)
сеа пред малце ми излезе нешто update to never version:hihi:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
јас имам version 2009 (build 14.0.8064.206)
ај нвм последни цифри...ништо важно:hihi:
све е варијација на тема, иначе на новава верзија немојш пач да клајш за појќе акаунти во исто време да се вклучет и она дрмањено да ко користиш појќепати едно по едно

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
оди шоу деталис и коа ке ти покаже кој ерор е на странава од десна страна ти ги има ерорите..види кој ерор ти го покажува и кликни на него на страната и ке ти каже што треба да правиш::smir:
коа кје стиснеш на тоа дава еррор код 80040154 значи изгуглав сите решенија ги пробав ни еден не беше соодветен со мојот проблем ... втф

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
до пред некое време ми снимаше разговори...chat logs... од 24-25 навака не ми снима и не ми ни покажува шо последно сум пишал...а иам msn discovery 2..чаре?

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Земи си Messenger Plus. Бољи е. XD
па иам и тоа инсталнато...у program files мсн-от ми е у windows Live папка...и од таму си го пуштам...како да го средам пак да почне да ми снима муабети у chat logs...Шо да избришам како да напраам?

Член од
22 јули 2009
Мислења
58
Поени од реакции
2
како можи во windows live messenger 9.0 да се прикажува контактите по емаил адреси

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
како можи во windows live messenger 9.0 да се прикажува контактите по емаил адреси
Еднаш праша во другата тема не ги повторувајте мислењата.
На новиот постои опција за Display name и First and Last name -Tools-Options-Layout

Член од
22 јули 2009
Мислења
58
Поени од реакции
2
Еднаш праша во другата тема не ги повторувајте мислењата.
На новиот постои опција за Display name и First and Last name -Tools-Options-Layout
знам дека постоајат тие опции, но ми треба мене по емаил адреси да ги покажува. ако неможи тогаш би ми требало линк да симнам 8,5

Kajgana Shop

На врв Bottom