Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Што ако госпожицава се идентификува како кучка, дали тогаш е виновна?
Види го ти него, ја пак мислам книга фати да учиш, занает да земеш,
тој со неранимајковци муабети врти за невести...
kisspng-smiley-emoticon-anger-clip-art-angry-emoji-png-pic-5a753f31db0729.1275843915176333298971.png

Класичен синдром “ливадарка”! Кучето е најпрепознатлив симптом, иако може и да го нема. Меѓу другото, почнува да шета за викенд по планини и ливади hence оттаму доаѓа името ливадарка. Повеќе нема фотки од друштва, диско, искачања, нив ги заменуваат (ахем)уметнички слики од трева и цвеќиња, зајдисонца од некој рид и слично. Се разбира самите се поретко ќе ги најдеш на некоја слика, или ќе бидат карши сонцето “за контраст” :rolleyes:.
Други пропратни симптоми се желба за здрав живот, запишување во теретана, фитнес, аеробик и сл. Некоја диета со семки од тиква, гледање на страни филмови и откажување од алкохол.
Јас лично не ги можам…
Ахаха точен опис, тоа е таа динамика, одвивање на работите..
Автоматски споено мислење:

Ne vo seriozna vrska brak, tuku totalna nezainteresiranost za mazi, ona bukvalno totalna nezainteresiranost. Ni za zeni vo slucaj nekoj da pomisli deka se nastrani.
Може да се деси И дур некоја од гореспоменативе ливадарки се наоѓа во врска/брак.

Последно уредено:
Ахаха точен опис, тоа е таа динамика, одвивање на работите..
Автоматски споено мислење:

Може да се деси И дур некоја од гореспоменативе ливадарки се наоѓа во врска/брак.

si ja najde temata... ;)

daj sega koga si veke tuka objasni zosto e toa taka da cueme zenska perspektiva. kako toa od ednas se menuvate? na sto se dolzi toa?

znaci u pravo bea deka maldite se selele radi nevozvratena ljubov?

nisto stom e taka mora da padne vladata...
Кај мене нема невозвратена љубов, ако не ме сакаш=не те сакам, знаеш кај ти е вратата, тоа може едино ако ставам розеви наочари, како тогаш Штрумфета кога стаи, па Гаргамел и се виде ко најубав маж на свет, ми се има дешавано повеќе пати.

Јас пијам, пушам, јадам свинско печење, гласам за Левица, возам џип и го паркирам каде сакам. Има жена и 3 деца одам во црква имам пиштол и пушка и 3 швалерки. Јас не сум ливадар Јас сум вистински маж. Да Живее Тито и Путин!

Јас пијам, пушам, јадам свинско печење, гласам за Левица, возам џип и го паркирам каде сакам. Има жена и 3 деца одам во црква имам пиштол и пушка и 3 швалерки. Јас не сум ливадар Јас сум вистински маж. Да Живее Тито и Путин!

Si zaborajl da napishish shto Pushish! ( Makar shto na mnogumina im e jasno)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom