Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
оваа ручек не прави и гаќи не пери, во право е владе за Се на темата
Не биди старомоден, кој пере сега..има машини, има брзи кујни, така да повеќе време имаат девојките за други работи да прават.;)

...статус симбол и тренд за повеќето
...ги жалам животинчината,оти на првата болест ќе бидат убивани или оставани на некоја бензиска пумпа
...и за крај како беше онаа од Ајнштајн "Космосот и човечката глупост се безконечни.За космосот и не сум баш сигурен..." :)

Не биди старомоден, кој пере сега..има машини, има брзи кујни, така да повеќе време имаат девојките за други работи да прават.;)
да чуваат и воспитуваат деца пардон кучиња

08-funny-gif-260-2-girls-1-dog.gif

...достаааа, бе, ве гледаат на форумов, бегајте авв ав ава аввв!

Нема ништо како ливадарка најубаво цвеќе :love:...ок малку мириса на пот од пешачење ама во добра форма е. :D

... неколку дена ми се врти во глава од каде ми е познат збор „ливадарка“ , ама сигурно не поврзано со ова објаснување и денеска конечно ми текна кога една комшивка се жалеше дека порано со една „ливадарка“ се купуваше све и свешто од дуќан!

facepalm-head-in-hand.gif

да беееееееее „ливадарка“ е израз за „илјадарка“ , а не ова она кучиња шетачки!

Izgleda se potsmirija strastite.
Si najdoja anima mundi, lgbt i drugite navodno uvregjeni druga zanimacija za pravenje krivi drini.
Znaci pravo vreme e da se podnesi oficijalno baranje za promena na imeto na temata vo
Livadarki.
@коцка ti cinam si nadlezna tuka.
Автоматски споено мислење:

Па не знам шо им фали на ливадарките?Ливадарка без куче е многу добра прилика.Каква сакаш ти?Некоја шо ќе ти се враќа дома во 5 сабајле нафлекана ко Род Стујард? :cautious:
Livadarka po difolt ne e dobra prilika ni so kuce ni bez.

@коцка :love:

... неколку дена ми се врти во глава од каде ми е познат збор „ливадарка“ , ама сигурно не поврзано со ова објаснување и денеска конечно ми текна кога една комшивка се жалеше дека порано со една „ливадарка“ се купуваше све и свешто од дуќан!

Прегледај го приврзокот 336136

да беееееееее „ливадарка“ е израз за „илјадарка“ , а не ова она кучиња шетачки!
E pa @bijons ete oficijalno od 22. 06 leto gospodovo 2022 zborot Livadarka oznacuva zena od 30+ koja izgubila totalen interes za mazi i celo svoe vnimanie mu go posvetila na novosteknatiot ljubimec so koj se setkaat do bliskite livadi ili taka nesto.

Последно уредено:
Јас ќе правам свадба со мојата ливадарка. (Ќе правиме во природа на ливада и за ручек само веганско :D ) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom