- Член од
- 9 август 2014
- Мислења
- 676
- Поени од реакции
- 2.420
Добар е,ама па сув некако...Фурните после 30 вадат најдобар леб .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар е,ама па сув некако...Фурните после 30 вадат најдобар леб .
оваа ручек не прави и гаќи не пери, во право е владе за Се на темата
Не биди старомоден, кој пере сега..има машини, има брзи кујни, така да повеќе време имаат девојките за други работи да прават.оваа ручек не прави и гаќи не пери, во право е владе за Се на темата

да чуваат и воспитуваат деца пардон кучињаНе биди старомоден, кој пере сега..има машини, има брзи кујни, така да повеќе време имаат девојките за други работи да прават.![]()
не е хигиенски да се бакнува куче или мале ( ехинокок), а пак бакнување коњ е опасно за коњот
...ок малку мириса на пот од пешачење ама во добра форма е. 

Имам женка за парење стафорд,да не сакаш ?!

...комшијата ми го кастрира, за секој случај!Имам женка за парење стафорд,да не сакаш ?!![]()

Livadarka po difolt ne e dobra prilika ni so kuce ni bez.Па не знам шо им фали на ливадарките?Ливадарка без куче е многу добра прилика.Каква сакаш ти?Некоја шо ќе ти се враќа дома во 5 сабајле нафлекана ко Род Стујард?![]()

E pa @bijons ete oficijalno od 22. 06 leto gospodovo 2022 zborot Livadarka oznacuva zena od 30+ koja izgubila totalen interes za mazi i celo svoe vnimanie mu go posvetila na novosteknatiot ljubimec so koj se setkaat do bliskite livadi ili taka nesto.... неколку дена ми се врти во глава од каде ми е познат збор „ливадарка“ , ама сигурно не поврзано со ова објаснување и денеска конечно ми текна кога една комшивка се жалеше дека порано со една „ливадарка“ се купуваше све и свешто од дуќан!
Прегледај го приврзокот 336136
да беееееееее „ливадарка“ е израз за „илјадарка“ , а не ова она кучиња шетачки!
) 
Таков арч не ти треба.Јас ќе правам свадба со мојата ливадарка. (Ќе правиме во природа на ливада и за ручек само веганско)
![]()