- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 25.042
- Поени од реакции
- 42.769
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала на објаснувањето, но друго ми беше целта, ја разбрав реченицата, не и го разбрав местото таму. Но ајде, штом се фативме на орото ќе му реплицирам и на Рон на тоа што го кажа....љангар е скитник, се мисли на куче, ,,љангарици" се жени кои вдомуваат такви кучиња скитници, тебе ти се обраќа дека нив ги браниш, а не го подржуваш него што пишува, затоа што поради тие љангари кучиња девојките немаат момче, а и да имаат, момчето не ќе сака да го изгледа тој љангар.![]()
Ајде вака. Да почнеме историски, човекот ги припитомил животните за цели на потреба и забава/друштво, пред многу време, тоа треба да ти одговори дека на пример Рим не пропаднал заради некој што хранел животни, нит политички нит демографски.браниш љангарици кои земаат кучиња и после не можат да си најдат момак поради тоа што никој маж не сака љангари да хендла цел ден.
Фала на објаснувањето, но друго ми беше целта, ја разбрав реченицата, не и го разбрав местото таму. Но ајде, штом се фативме на орото ќе му реплицирам и на Рон на тоа што го кажа.
Ајде вака. Да почнеме историски, човекот ги припитомил животните за цели на потреба и забава/друштво, пред многу време, тоа треба да ти одговори дека на пример Рим не пропаднал заради некој што хранел животни, нит политички нит демографски.
Значи, на кратко да сумирам што кажувате ти и Ванлок: зимање миленик = демографска криза = увезување на цигани од секаде (јесда Ванлок кажа дека е само дел за воља на вистината, многу повеќе се фокусира на перење мозок). Но пак, обратно кон тебе Рон, дали е тоа што сакаш да кажеш? Интересна перспектива ќе биде на историските книги во иднината, кога ќе кажат милениците и бездомните животни беа пропаста на белиот (про)западен човек. Но ете, јас го кажав моето, и директен одговор на прашањето, не, не бранам љангарици со лингури, поставив директно прашање, кое беше: како се забрануваат кучиња? Прашање за кое се сомневам ми одговори со бесмислената реченица за да го дефокусираш, но ќе го поставам одново: Како се забрануваат кучиња Рон?
Ништо нема да кажам. Ми е гајле и за тебе и за Дена.Ќе кажеш сега може некој да и направи дете или да се оплоди со донор нели има убава плата ама па може не е во ред сама да чува дете без татко у приказната?
Ако ве интересира што стана со мачето, излезе дека било затворено во гаража неколку денови. Живо и здраво е

Е добро де ти тврдиш дека си со IQ на Ајнштајн и со тело на Аполон, ако е тоа вистина и ако имаш и некоја јака работа/семејни пари, за тебе може има редица жени (не зборам иронично) и имаш шанса да избираш, или било кој таков што е. Има многу народ, да не кажам вака 2 од 3 мажи спуштаат критериуми, каде тоа дека има миленик не им е пресудно да не влезат во врска. Плус и да одредиме дека има здраво и нездраво грижење за и гледање на миленици.Не знам како но тоа е решението. Јас не би земал некоја со лингури. Замисли влегувам во дневна и сакам да одморам на перницата. А кучето ја јавало и свршавало цела ноќ на неа. Или пак да искочам на тераса и ги гледам гомната и ме пржат очите од мочката. Не фала.
Не знам дали Ска ќе и прави дете на Дена, ама знам како ќе се вика кучето кое ќе го чува ДенаДена нема ни сопруг нит дечко ... се надевам грешам може се скрасила у меѓувреме но еве чисто за аргумент да кажеме дека е сама. Дали Дена е крива самата за тоа што не си ги спуштила стандардите не знам, веројатно за разлика од нашите баби Дена добро заработува. Дена кај и да е ќе земе и маче и куче да ја канализира таа нереализитана мајчинска енергија некаде. Ќе кажеш сега може некој да и направи дете или да се оплоди со донор нели има убава плата ама па може не е во ред сама да чува дете без татко у приказната?
Чекај малку, а оти бе Ска ти не и направиш дете на Дена и не се грижите заедно за него? Зошто и Дена да се поремети?
Оти бе Ска не ја сакаш Дена?
Дај спушти стандардите... шо и фали?

мислам дека сите знаемеНе знам дали Ска ќе и прави дете на Дена, ама знам како ќе се вика кучето кое ќе го чува Дена
Не ви кажувам, за инат!

Замисли влегувам во дневна и сакам да одморам на перницата. А кучето ја јавало и свршавало цела ноќ на неа.
ако е женско= Биџицрвен ѓон

Е срам да ти е, како можеш да бидеш со толку застарени сваќања, ич не си про еуНе знам како но тоа е решението. Јас не би земал некоја со лингури. Замисли влегувам во дневна и сакам да одморам на перницата. А кучето ја јавало и свршавало цела ноќ на неа. Или пак да искочам на тераса и ги гледам гомната и ме пржат очите од мочката. Не фала.
Па темава едно озбилна што е, остај се! Што фали, на галено Џони ќе го вика кучето...не е убаво да удирате шала на нејзин рачун ако таа не се уклучува во тоа, а ве чита, да не сте во поарна позиција, па терате сеир? јок и вие ја читате Десанка секое утро, па никому ништо![]()