Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Abe imam protiv taa frosina fro posto e gomnojadec i gi mrazi mazite, a na primer ima i edna druga devojka/zena Anekta sto prejaki i premudri raboti kazuva vo kratko 10-20 sekundi videa na reelovi..

Abe imam protiv taa frosina fro posto e gomnojadec i gi mrazi mazite, a na primer ima i edna druga devojka/zena Anekta sto prejaki i premudri raboti kazuva vo kratko 10-20 sekundi videa na reelovi..
Абе се тоа убаво.... Ама не е ова Влаховиќ и серија А па да му издрндаш до трето колено се :ROFLMAO:
Ќе налета некоја феминка инкогнито да прочита, има шлог да ја удри :pos:

Човек, ти ја воопшто прочита лудачата?
За иста работа зборуваме?

Пошто она кажа дека исто ги рачунала нејзиното дете и џукелите, единствено што не ги родила џукелите ама скроз исто како детето ги рамњала. Тоа е истиот тип на патологија како немање деца, односно чување џукели како замена за имање на деца. Не скроз исто, ама истата гранка на патологија.

Ти за скроз нешто друго зборуваш. Нормално е да си заштитиш кучето, не е нормално кучето да го рамњаш со родените деца.
Ja procitav be Vanlok, uste pred nekoj den mi izleze nekade, pojma nemam kade.
Zatoa i ti replicirav deka mozi e manata po krilo, ama livadarka vo prava smisla ne zborot ne e. Livadarka po definicija nema deca i najcesto nagonot za majcinstvo go zadovoluva so grizata za nekoj milenik. Isto i ne e zainteresirana za mazi vo seksualna smisla. Tie se tie znaci na prepoznavanje plus ona 30 +
Ovaa ima i dete ima i kucinja valjda za koi se grizi isto kako za svoi deca, sto mozi vo zavisnost kako taa si go sfakja gruzenjeto da se klasificira kako najnormalna griza za milenik do anima mundi griza, no bitnoto tuka e sto ne e livadarka :toe:

Се фаќаш за семантички разлики, иста мрдната секта е тоа па како сакаш класифицирај/дефинирај ги. :)

Се фаќаш за семантички разлики, иста мрдната секта е тоа па како сакаш класифицирај/дефинирај ги. :)
Владе си го штити терминот што го измислил, сигурно го има и патентирано :D

Владе си го штити терминот што го измислил, сигурно го има и патентирано :D
Da citase povnimatelno ke zabelezese deka nemam avtorski prava na terminot livadarki :toe: .
A terminot go stitam oti ova e ne znam koj obid po red terminot da se razvodni, preinaci, prenameni od nekoj zlobni cickovci i tetki so zadni nameri so se prat na udreni :sneaky: .

Убедливо најголема ливадарка во државата. Кралица на ливадарките и ултра ретардирана феминистка.

И пречело шо дишат мажите. :pos:

Прегледај го приврзокот 472141
Во западниот свет има специјален назив, или дефицинија за овие гнасни женишта. Empty egg carton. Тоа е, толку од неа, нема што повеќе да понуди, и се расипале јајцата, и прошло времето. Повеќе ни за кур не вреди, и преостанува вака само да си џавка и да моли за внимание, за некоја напалена селандра да и пише во инбокс како сака да и се испразни на гзот. И тоа ја ложи и и прија, затоа и дава до толку значење на таквите.

EGPCBL-N-1_FULLOPEN_EMPTY_720x.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom