Ska Maniac
Бараба
Значи треба у посебни редови секоја реченица да ја напишеш а не вака едно до друго.… па добро…сите си имаме стил на пишување…очигледно дека е тренди овој начин на пишување…

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи треба у посебни редови секоја реченица да ја напишеш а не вака едно до друго.… па добро…сите си имаме стил на пишување…очигледно дека е тренди овој начин на пишување…
…можее и вакаа…Значи треба у посебни редови секоја реченица да ја напишеш а не вака едно до друго.![]()
Треба да се дозволи како во Романија или каде беше да може во ринг да се борат разни профили на луѓе. Маж против две жени, двајца професионалци против 4 аматери итн. А и општо да може ваквите фаци да се пресметуваат во ринг.Прегледај го приврзокот 454616
Вака и ќе си ги истераат животите. Во триста заблуди, од кои една е дека три бокса удрени во вреќа би ја спасиле ако пред погрешен човек заборави дека е на фејсбук и продолжи да збори.![]()
Значи каков нуб си не ми се верува.Прегледај го приврзокот 454938
Не знам зошто, но во последно време ФБ ми вади некои рандом ликови на фид, кои нит ги знам, нит ги познавам. Па во една таква прилика ми избаци една ваква урбана мамичка која е горда на своето синче што било избрано за претседател на класот со дури 99% од гласовите. И го отворив профилот и да, центар-градски ѕид, да разведена е, да со две кучиња кои веројатно ги изедначува со председников. Стереотипите постојат со причина.
Не, скролнав два пати надоле, ги видов џукелите и исклучив одма.Значи каков нуб си не ми се верува.![]()
И мене ми искочи рандом постов и тоа како скриншот на ИГ затоа што одамна не ја користам активно бумерскава мрежа. Батали го прецедничето и џукелите. Батали и тоа што има 10000000 титули од некој воук срања академии.
Кажи ти дали и ги виде сликите од плажа ?
Измислена е за води некој cougar club.
Ама ваквите мајки, кога ќе направат 35-40+год ќе искачаат со другарките по Мош, Епицентар и такви места и со првиот што ќе им налета има цел бес и нервоза од работната недела да го исканализираат низ нивното меѓуножје.Чисто процедурално, ваквите тешки мајки се фабрика за педери.
Откако ќе го лишат од секакво машко влијание, ќе го опкружат со свои другарки и тетки/баби и ќе го онеспособат за понатамошен живот преку истурање на свои фрустрации , детето, такво скршено и феминизирано природно ќе си влезе во орбита на исти такви чудни деца.
Не ја знам женава, впечаток ми остава таков, дај боже да е топ мајка со глуп настап.
Муабетот ми е дека напливот на разводи скапо ќе се плаќа тука.
Како може синчето да и стане претседател со 99% гласови?!Прегледај го приврзокот 454938
Не знам зошто, но во последно време ФБ ми вади некои рандом ликови на фид, кои нит ги знам, нит ги познавам. Па во една таква прилика ми избаци една ваква урбана мамичка која е горда на своето синче што било избрано за претседател на класот со дури 99% од гласовите. И го отворив профилот и да, центар-градски ѕид, да разведена е, да со две кучиња кои веројатно ги изедначува со председников. Стереотипите постојат со причина.
И со нешто друго и е полнаКако може синчето да и стане претседател со 99% гласови?!
Математиката вика дека у клас со 20-30 деца, едно да не гласа.. ќе биде 95%-96.7% !
Битно устата и е полна со силикон![]()
Како може синчето да и стане претседател со 99% гласови?!
Математиката вика дека у клас со 20-30 деца, едно да не гласа.. ќе биде 95%-96.7% !
Битно устата и е полна со силикон![]()
А и секој петок, сабота и ја дополнуваат на афтерче у Дебар Маало.И со нешто друго и е полна
пази шо зборуваш!А и секој петок, сабота и ја дополнуваат на афтерче у Дебар Маало.
Има некои на исто ниво си ги ставаат кучињата и децата, тоа е најдолното скалило на една ливадарка.Cisto proceduralno, zena so deca, narodski kazano majka po nikoj osnov ne e livadarka pa ako saka doma cela glutnica od kucinja neka da si cuva.
SIgurno ima posebna kategorija za ovaa ali livadarka sigurno ne e.