Литванија - Maкедонија | 05.09, четврток 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas imam fateno ednas 14ka na bingo..ama ne me biva za otvaranje temi :pos::icon_mrgr:
Ти, со убавиот аватар, баш ти ќе отвориш тема! Ако треба друг нека ти ја напише, ти отвори ја. Ете така ми се прикажа сега во консултација со бајачон на Кајгана:D

Второ морони го водат спортот во Македонија на човекот кој го прави најголемиот успех Докузовски му даваат клоца пак која нормален го прави овој потег во било кој спорт или земја а тоа се одрази и на квалификациите за Олимпијада веројатно ке се одрази и овде како и да е ништо страшно да се загуби од Литванија која ако се земе факторот колку вложуваат во кошарката а кај нас едвај 2-3 клуба функционираат како шо треба.
ДА ДА ДА, после таков резултат КФМ му даваат шут? какво ли е ова размислување? Сериозно ли мислиш дека КФМ тоа го направи или Марин свесен дека тешко такво нешто да повтори си побара енормна цифра на пари притоа свесен дека нема да му ги дадат ( што е и нормално ), си кидна како пичкетина најголема !
"Докторот" сакаше одма пара да си направи на грб на кошаркарите кои сами го остварија резултатот а за тоа доказ е и дека НИТУ ЕДЕН ЕВРОПСКИ КЛУБ не му понуди работа на Марин туку заврши во мочан Лукоил без европски такмичења.

ЗА НАТПРЕВАРОТ, главен кривец е Пипан !
Со кој памет не знам само го става Чековски (2.02) пред Пеџа (2.15) ??? Жалосно у пм.

Бо слабо денеска, али не го кривам човекот бидејќи очигледно со повреда играше и секоја чест и за тоа што го направи денеска.
Антиќ од такт ме вади, или играј или иди дома преку к*рот.
Ако се чуствуваш сеуште навреден што пола нација ( морони) те вреѓаше што си кажал дека си од ФИРОМ кажи си и седи дома гледај на ТВ а не Гечевски со 100 години да си го жртвува животот а ти да си го ладиш.
Самарџиски :cuc: заслужува едно вакво човече за денешната игра и се надевам дека утре ќе игра 20 минути пошто Чековски со Крстич има да го јаде стапот.
Браќата под очекувањата а поготово Војдан кој е изгубен на ова ЕП.
За утре страв ме фаќа кога ќе помислам колку брза игра имаат србиве наспроти нашава која е клај клај.

И за крај што се однесува за судењето до сега на овие 2 натпревара, јас да бев на местото на оние од КФМ одма ја повлекувам репрезентацијата или правам скандал таму па нека не казнат 10 години без Европски такмичења таман да се вложат милиони за развој на младите.
Срамно судење имаше и денеска колку сакате зборете дека не е така.

Доста јадете говна бе , не беа у Хавана у Привилиџ беа у Саботата. Значи какви гнаси сме
Самарџиски у Сектор беше. :icon_mrgr: А и таа женска му ми делува како да е понеосетлива од него, нека ја стават госпоѓицата да изигра една утакмица може погруба ќе е и така ја има висината.

Вие од Горска, Оне и Златен Даб к*р да јадете, ајде ако не цело време на пола екран нека даваат баскет а на пола реклами, на толку стримови јас на Сител најдов да гледам, ако може само реклами ќе даваат еб*те крет*нската телевизија.

п.с И вие од Ариље Метал, Амц и Још.
Толку.

Ти и Цитро треба да отворите заедничка тема, во два поста вовед, па шта буде нека буде
Јас и Цитро само за финале и дупли јузер правиме Citro i Leandra <3 со амин од Ацид и отвараме тема.

Подобар предлог давам,утре сабајле сите чим станете купуваме по 1 гребка,таму кај што има награди телевизор,кола,ова она,или па кафе браво,таму има вентилатори ово оно..на кој му се падне најубаво отвара тема...мене гарант ми се паѓа ЛАЖИЧКА во кафето така да уште од сега си знам дека не можам да ја отворам ја...:cool:

ТЕМА ЗА СО СРБИЈА ДА НЕМА! и таа опција еднаш да ја пробаме.

Немој вие двајца досега пак тема да отворите сите ќе ве пцуеме. Остајте до утре до 12 ќе го решиме отварачот, не бидете малери. И цитро нека не отвара да не го фрлам во фонтана. Никој, така ќе си чмаеме и ќе си седиме.

Кој добил лото, бинго, било шо нека се пријави за отварач:D

dragonsky вика да ми дадеш :)

НАЈБОЉЕ РЕШЕНИЕ - НИКОЈ НЕ ОТВАРА ТЕМА!

Онака никој не збори за утакмицата утре, во никоја тема, сите ќутиме. :D

Или шо, утре фудбал играат овие нашиве репрезентативци, може за нив да збориме :D

А баш мислев да идам во Хавана почесто, нешо баскет у маало да почнам да вртам...
This is EPIC! THIS! :pos:

Него, верувајте, јас да отворам теми, шампионат земате и тоа глатко, во Јуесеј стил. But, I won't. :D

Ти, со убавиот аватар, баш ти ќе отвориш тема! Ако треба друг нека ти ја напише, ти отвори ја. Ете така ми се прикажа сега во консултација со бајачон на Кајгана:D

Ја мислам, кој како знае, како умее, под хитно да се јави на Иван Исцелителон, он да каже кој да отвори и еден благослов и молитва до Господа да прати.

НАЈБОЉЕ РЕШЕНИЕ - НИКОЈ НЕ ОТВАРА ТЕМА!

Онака никој не збори за утакмицата утре, во никоја тема, сите ќутиме. :D

Velija%20in%20cufs.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom