Второ морони го водат спортот во Македонија на човекот кој го прави најголемиот успех Докузовски му даваат клоца пак која нормален го прави овој потег во било кој спорт или земја а тоа се одрази и на квалификациите за Олимпијада веројатно ке се одрази и овде како и да е ништо страшно да се загуби од Литванија која ако се земе факторот колку вложуваат во кошарката а кај нас едвај 2-3 клуба функционираат како шо треба.
ДА ДА ДА, после таков резултат КФМ му даваат шут? какво ли е ова размислување? Сериозно ли мислиш дека КФМ тоа го направи или Марин свесен дека тешко такво нешто да повтори си побара енормна цифра на пари притоа свесен дека нема да му ги дадат ( што е и нормално ), си кидна како пичкетина најголема !
"Докторот" сакаше одма пара да си направи на грб на кошаркарите кои сами го остварија резултатот а за тоа доказ е и дека НИТУ ЕДЕН ЕВРОПСКИ КЛУБ не му понуди работа на Марин туку заврши во мочан Лукоил без европски такмичења.
ЗА НАТПРЕВАРОТ, главен кривец е Пипан !
Со кој памет не знам само го става Чековски (2.02) пред Пеџа (2.15) ??? Жалосно у пм.
Бо слабо денеска, али не го кривам човекот бидејќи очигледно со повреда играше и секоја чест и за тоа што го направи денеска.
Антиќ од такт ме вади, или играј или иди дома преку к*рот.
Ако се чуствуваш сеуште навреден што пола нација ( морони) те вреѓаше што си кажал дека си од ФИРОМ кажи си и седи дома гледај на ТВ а не Гечевски со 100 години да си го жртвува животот а ти да си го ладиш.
Самарџиски

заслужува едно вакво човече за денешната игра и се надевам дека утре ќе игра 20 минути пошто Чековски со Крстич има да го јаде стапот.
Браќата под очекувањата а поготово Војдан кој е изгубен на ова ЕП.
За утре страв ме фаќа кога ќе помислам колку брза игра имаат србиве наспроти нашава која е клај клај.
И за крај што се однесува за судењето до сега на овие 2 натпревара, јас да бев на местото на оние од КФМ одма ја повлекувам репрезентацијата или правам скандал таму па нека не казнат 10 години без Европски такмичења таман да се вложат милиони за развој на младите.
Срамно судење имаше и денеска колку сакате зборете дека не е така.