Литванија - Maкедонија | 05.09, четврток 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали тоа преска Пипан на тајм аутот рашлака на клупата? Мене ми се слушна или му се сврте на некој (Самарџиски мислам):

"Шта причаш, шта!? Слушаш шта смо се договрили а!?"

Сега ќе видите во второ пекол ќе биде.Само да се држат браќава до 3 фаули не повеќе.. Тепаме луѓе,од забајле такво чувство имам :D

Нели Чековски требаше три да шутира... Второ како Пипан дозволи Гече да го чува на Валанциунас пушти таму Антич нека се тепа и ако се разбуди Бо тепаме 100 %

Јака одбрана играат Литванциве дефинитивно, слаба партија (сега за сега) на Бо и немоќни сме под кошовите против нивниве центри (посебно Валанчиунас). Тоа е тоа отприлика.

Пипан - Војдан где си ? А џе је лопта работава :pos:

И Пеџа го праша: Знаш шта играмо? Знаш? Незнаш. :pos:
Спрема катастрофалната игра имаме супер резултат.
То шо го прај гркот се вика професионално вршење на работата за која е платен и никакво мешање на политика во спортот. Браво педерче (y)

Многу слабо, многу! Ни ебаа мајката под кош, никако не смееме 1на1 да продужиме да играме не проаѓаат ко од шала.

Војдан игра многу слабо, под неговите можности и дефанзивно и офанзивно. Бо исто слабо назад, Владо толку може одбрана. Едино Перо и Чековски на ниво, ама мајмуниве од Литванија ги јадат у висина. Премногу пропуштени влезови, мора да им го затворат приодот и да ги натераат да шутираат од далеку, ваљда нема да им тргне шутот!

Во напад уште полошо, не гризат Литванциве, пак 40 коша примивме на полувреме, шо е многу за нас. И Пипан ми делува загубено, ненавремено вика тајмаут и кога вика се кочи! Поените од Бо ги нема и ете го ефектот, мора барем еден од кај нас да се здиви за да тепаме вечерва!

Море сами не вратија у мечов,како почнавмо можеше да не торпедираат.мене ме нервира затоа што знам дека можемо да играмо против нив.Ама мора да се игра потечно у напад бе,каде со пасивност,нема движење,нема игра само фати шутни,и фалат поените на Бо.Е сеа лошо е што разликава ни ја напраеа под кош,а еднаш ќе мора да почнат и тројки да даваат,е тоа ме плаши.

Немој да ми го браните Антиќ пошто е срамота, за секоја ситуација ви е крив Самарџиски а Антиќ пута 100 ги сере и пак се пцуе Пеџа не е нормално тоа алоо. Го штитите како бела мечка да е, а оние кои го критикуваат се предавници и немаат поима од кошарка?
Откако влезе Пеџа се избалансира одбраната, штета што има 3 лични али идеме понатаму и со малку повеќе среќа може да се добијат педериве.
Антиќ мрдни го дебелиот газ малку, покажи живот у тебе !!!
МОРА ПОБЕДА, МОРА !
--- надополнето: 5 септември 2013 во 21:55 ---
А и Пипан нека не го тупи и нека не ми го форсира Чеко со воловиве што се повисоки 20 сантима од него.

Публиката ни е многу млитава, нема неможат луѓе кој од дека собран да прават атмосфера таму треба минимум 50 луѓе што ќе го водат навивањето.

Ajde,ajde bez nervozi ,ne e dotolku losa igrata kolku sto se nadmokni vo visocina centrite na Litvanija.Tie ja napravija razlikata a se drzime bez Bo kolku tolku.

Valanciunas e zivotno ama i glup na momenti.

Samardziski ke go ubijat Pero,Bo,Gece i ostali.Pa prvata akcija trebase da go otkorne kosot toj mlitavo sutna i promasi.Ima tehnika ama picketina e be da mu ebam semkata.
Ke gazi dokolku zbesne i igra bez strav.

Ajmo!

Само да ги држиме вака залепени со резултат Литванците и мислам дека психички ќе паднат , сошто цело време играт пресинг и веројатно идеата им е да се одлепат, со ваква игра немат да можат да издржат 4 четвртини

Зошто Антич не игра доле на низок пост, кој кур иде на тројка кога може и Јевтокас и Валанчиунас комотно на грб да ги качи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom