Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
цена ефтино 400 ден за 3 пати ( ама идеш колку сакаш ) , квалитет слабо

Одам да ја видам попладнево па ќе споделам информации - и за мене е нова информација.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 08:54 ---
Мене ми остана уште употребна дозвола и уште некои легистативи и кога ќе отворам ќе пишам :)

Штеф со локација кај ќе бидеш и дали ќе имаш вреќа за бокс-кикбокс?

Одам да ја видам попладнево па ќе споделам информации - и за мене е нова информација.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 08:54 ---

Штеф со локација кај ќе бидеш и дали ќе имаш вреќа за бокс-кикбокс?
К-2 блиску Тинекс.
Моментално имам кафез,сега тежините и шипките.
Можеби во иднина.

Дечки да не знаете некоја теретана во близина на студентскиот дом ГОЦЕ?

(ми треба итно)

Која е најскапа теретана што ја знаете? И дали е оправдано?

Некој да вежба во Гладијатор во ДСД Пелагонија теретаната?
2 години вежбав таму и за некој ден идам пак Скопје па сакам пак да продолжам таму, ме интересира како е со гужви? Во кој дел од денот бидејќи последнава година после 2часот до 9 вечер беше хаос, по 5 мина на една справа чекаа, а и многу испотен народ на едно место не е на арно :D

Сеуште е исто горе доле, најубаво околу 12 попладне за вежбање, и покасно е у реду, ама од 5 до кај 9 ти е апла гужва.

Пак да прашам, теретана близу центар за странски - хотел карпош - се до сити мол негде од прилика, од карпош 1 до карпош 3 негде тука да биди, цена до кај 1000 и несто макс, пишете ве молам неможам да најдам теретана. :D

Пак да прашам, теретана близу центар за странски - хотел карпош - се до сити мол негде од прилика, од карпош 1 до карпош 3 негде тука да биди, цена до кај 1000 и несто макс, пишете ве молам неможам да најдам теретана. :D

Пишано неколку пати дури и мапа има , побарај неколку страни поназад

Пишано неколку пати дури и мапа има , побарај неколку страни поназад

Bev ja vidov taa kaj stransi jazici centarot. Cenata e 400 mkd so e najverojatno najeftino vo Skopje. Teretana e hard core maalska varijanta i ima 2 - 3 kako so vidov u peridot poladne. Za mene e premnogu hard core od spravi gore dole neso fali ama osnovite gi ima.

Bev ja vidov taa kaj stransi jazici centarot. Cenata e 400 mkd so e najverojatno najeftino vo Skopje. Teretana e hard core maalska varijanta i ima 2 - 3 kako so vidov u peridot poladne. Za mene e premnogu hard core od spravi gore dole neso fali ama osnovite gi ima.

Хардкор викаш а , епа ако сакаш нешто поп можеш да ја ѕирнеш таа во палас , ама да не ти се сврти од цената пази. Колку пари толку музика .

Хардкор викаш а , епа ако сакаш нешто поп можеш да ја ѕирнеш таа во палас , ама да не ти се сврти од цената пази. Колку пари толку музика .

ХАрдкор не беше негативна оценка туку напротив - полека не скокај одма.

И каква е оваа во Карпош? Има кафез, шипка и еднорачни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom