Ликови од серии кои ве нервираат

1318937562tri-metra-nad-urovnem-neba.jpg

По педерска фаца немам видено, многу е у филм дека има јако тело.

image01090313tv989pr3.jpg

по пискав глас, и по глупа синхронизација немам видено.

Jenny Humphrey - Gossip Girl
jenny-humphrey-photo.jpg

Притисок ми креваше со нејзините непромислени постапки и однесување на разгалено дериште. Јас разбирам дека е во тие години, ама тоа не и‘ е оправдување.

Jason Stackhouse -True blood
Jason_Hopeless_Season_5.png

Ептен досаден и смотан лик, па уште и полицаец.

Richie Velch -The class
EA21F489-D421-4306-B891-9FFD552B92BA.jpg

Самата негова појава ми беше одбивна, гласот ужасно ме нервираше и не успеав да го сварам. :confused:

burni-vreminja1.jpg

Малово ко лик многу ме нервира, а сихронизацијава на оваа е многу лош има пискав глас и се дере премногу.
418676_418292878229796_1875935546_n.jpg
За оваа немам зборови. Толку е грда што не можам да опишам и со тие нејзени изрази. Сите ги нарекуа мајка :)

Ana Lucia Cortez од серијата "Lost"
analucia.jpg

Значи типкава колку беше напорна во серијава ни самата не беше свесна, толку досадна и арогантна што помислував да ги прескокнувам епизодите каде што глумеше...А имам и забележано дека во сите филмови е ваква, вајда тоа е и единствената глума...:cautious:

Скајлер од Breaking Bad. Режисерот мора да мрази жени, зашто сите женски негативни карактеристики ги ставил во еден од ретките женски карактери во серијата. Доволно да посакуваш да ја убиеш зашто ја мразиш.

356nx5-480x387.jpg

Џофри од Game of thrones. Толку арогантно, лигаво суштество не сум видел. Дечкото што го глуми ваљда е свесен дека луѓето ќе го мразат него иако само глуми карактер.

tumblr_m32wmzAhHn1rqf8jdo1_500-480x269.gif

Деб од Dexter. Најлошиот детектив во историјата. Посебно што јаде гомна и си пцуе без везе цело време и понашање како коњушар иако е девојка.

dexter411deb-480x318.jpg

Секој лик што го глуми Жељко Иванек. Не е могуче секад да му даваат такви антипатични улоги.

images

Не гледате малце иронија во негативци да ве нервираат? Што по некоја пластична логика значи дека прават нешто ко шо треба, аналогно на тоа вие незнаете да ценете глума.
Видете го Џофри по интервјуа.. мало детенце.

Brenda Chenowith - Six Feet Under
Saul - Breaking Bad
Rose - Doctor Who
Elena - Vampire Diaries
Rick - Walking Dead...

добро бе како може да си толкав напор... КАКО?!

tumblr_llzcnlkd9h1qktzs9o1_500.png

да глуми во продолжение на моите омилени филмови како главен или спореден актер или пак во некој филм со најголем буџет, најдобри ефекти и најдобро сценарио не би го гледал жими се

Па ова е лесно... :D не гледам серии по ТВ, но кога и да вртев по каналите и да го видев детево, се лигавеше :place: Има ли воопшто некое дејство во филмов ?

IndiaTvfb16b1_Anandi.jpg

...а и сите останати облечени во сари
и онаа старата пизда од истоимената серија на секој канал ја има,у ПМ да иде она и сите кои глумат комплетно заедно со режисерот и сценаристот :mad: :sick: :sick:

Michael Tritter - House MD
Tritter.jpg

Daniel Hardman - Suits
Screen-Shot-2012-06-29-at-1.17.15-AM-560x338.png

Tobby Flenderson - The Office
tumblr_lf8dnuu7FM1qezzy4o1_400.png

Rose - Two and a Half Men
s02_ep10.jpg

Amy Farrah - The Big Bang Theory
101021mag_bigbang_mayimbialik1.jpg

Kajgana Shop

Back