"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Ијааа...остај кафичот туку кој си ти толку способен во исто време да пијаш и да се лапаш?

Не знам за во исто време, општо така кој може...спомена некој???
Иначе после неколку, троа појќе пијачки не ќе можам ни во исто време ни посебно...

сега и јас прашувам, кога одите во кафиќ на кафе, одите да го пиете кафето или ... да се лапкате???

Шо има лошо ако се лапнеш и стиснеш ? Што има лошо ако покажуваш љубов?

Ајде да се е*ат у кафичи и стврано болно ама ова погоре не.

Јас одам у кафич на кафе да уживам, кога сум бил со госпоџата сум уживал на таков начин (без претеризам, културно, кога е потребно), со пријателите на друг начин (заебанции, шали и смеа до коска)...

Значи секој си има начин на уживање... а некој ужива да гледа по другите маси...

Против сум секакво лигавење во кафиќ. Најтоп би било да се отвори кафиќ каде лигавење, лижење и соблакање на горниот дел би биле дозволени.:vozbud:

П.С. На вратата да пишува - Само за парови, 18+ и GAY STOP !!!

Сум се слапал неколку пати во кафич ...али не е некако интимно како некој што спомна сите те гледаат и слично...Друго е на некое поинтимно место ,better feeling има.

Шо има лошо ако се лапнеш и стиснеш ? Што има лошо ако покажуваш љубов?

Ајде да се е*ат у кафичи и стврано болно ама ова погоре не.

Јас одам у кафич на кафе да уживам, кога сум бил со госпоџата сум уживал на таков начин (без претеризам, културно, кога е потребно), со пријателите на друг начин (заебанции, шали и смеа до коска)...

Значи секој си има начин на уживање... а некој ужива да гледа по другите маси...

А, да си ми жив и здрав што убаво кажа, ако си ја бркаме нешета работа никој на никого нема да му пречи...еве мене најмногу ми пречи кога ќе видам некој зо златни ланци изваени надвор да се гледаат, сељал типичен шо глуми мафијаш, ми се повраќа...

А, да си ми жив и здрав што убаво кажа, ако си ја бркаме нешета работа никој на никого нема да му пречи...еве мене најмногу ми пречи кога ќе видам некој зо златни ланци изваени надвор да се гледаат, сељал типичен шо глуми мафијаш, ми се повраќа...

Таквите типови го носат златото за да ја занемарат грдотијата шо ја имат на фаца, за да мами погледи сјајот.:toe:

Не практикувам, оти мало градче и ќе се погоди некој братучед или некој роднина и ќе падне муабет дома некогаш и стари ко стари ќе те брукаат некаде.
:kesa:А и неугодно ми е, може ако е гужва многу и не се приметувам. А мене искрено не ми пречи кога други се лапаат, всушност ниту ги приметувам и гледам.:)

Не ми сметаат, воопшто не се ни смарам со другите.
А исто така, ко се лапам, лижам нејќам да ме зјапаат.
И така... :)

Во кафичот подржувам да се бакнуваш одвреме навреме а лапање не.Едноставно не е убаво тоа пред целиот народ што се наоѓа таму.Ако сакат лапање нека одат на некои поинтимно место,во парк или слично, далеку од народот.
Еднаш кога седев на кафе видов еден пар седат во ќошот и се лапаат како да не виделе,абе готови беа да се изедат :tv: и потоа станаа и си отидоа.Си викам добро што станаа оти како што беше тргнала работата ќе имаше секс пред народот во кафичот.Може некој инаку мисли али моето си го кажав.:toe:

Во кафичот подржувам да се бакнуваш одвреме навреме а лапање не.Едноставно не е убаво тоа пред целиот народ што се наоѓа таму.Ако сакат лапање нека одат на некои поинтимно место,во парк или слично, далеку од народот.
Еднаш кога седев на кафе видов еден пар седат во ќошот и се лапаат како да не виделе,абе готови беа да се изедат :tv: и потоа станаа и си отидоа.Си викам добро што станаа оти како што беше тргнала работата ќе имаше секс пред народот во кафичот.Може некој инаку мисли али моето си го кажав.:toe:

Поарно лапање и секс отколку да слушам некои да ми расправаат за политика:toe:

Е баш отсеа за инат, не на кеј, исклучиво у кафиќ.
Не сум знаела дека толку се дразнел народот на лап-лап. :tv:

Е баш отсеа за инат, не на кеј, исклучиво у кафиќ.
Не сум знаела дека толку се дразнел народот на лап-лап. :tv:

Кај спомнав јас дразнење само го реков тоа што го видов...а многу не се замарам со тоа што ќе прават они,само реков дека лично јас на такво место во кафич не би се однесувал така.:toe:

До кога ќе им праите мерак на другите шо првпат ги гледате ,непријатно било , па купи си весник,гледај си на кафе или прај се на тошо дека пишуеш смс ...

Не ми смета,нека си праат шо сакаат,јас си фурам мој филм - они нивен.

ебаве шеќериве колку влијае на вас околината:tapp:,прво респект кон другите,па очекувајте респект кон вас.

За по кафиќи велам има некои ко ќе се запнат те вмро те сдсм

Има такви,лично јас не сакам да се конфронтирам за политика оти може да прерасне и во вербален дуел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom