DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Ова не го видов, имаше уште една слична ситуација на крај на утакмица...Dobro si videl
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова не го видов, имаше уште една слична ситуација на крај на утакмица...Dobro si videl
![]()
уште Раул фалеше во Келн... "учениците" Парондо и Дејвис ќе бидат таму.. учителот следна прилика ќе чекаова испадна МОНОЛОГ, Ф4 се од нашата група...
Он си го попи од неговиот учител.уште Раул фалеше во Келн... "учениците" Парондо и Дејвис ќе бидат таму.. учителот следна прилика ќе чека
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Блауграна има капацитет од 7.5к, едвај е малце поголема од Јане Сандански, а во Келн капацитетот ако не се лажам е околу 20к, еве ти едноставен одговор на прашањето.прашањето е друго, што к*р се игра Ф4 се во Келн а нема ни еден германски клуб со години ?? ... да се игра во Барцелона нема да има ист таков финансиски ефект ??[DOUBLEPOST=1557085339][/DOUBLEPOST]http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2018-19/match/5/008/MOL-Pick+Szeged+-+HC+Vardar
и Македа и Мораес добија ЦРВЕН....
... а и Хансен...
Пошто плаќаат за да бидат домаќини на Фајнл Фор.прашањето е друго, што к*р се игра Ф4 се во Келн а нема ни еден германски клуб со години ?? ... да се игра во Барцелона нема да има ист таков финансиски ефект ??[DOUBLEPOST=1557085339][/DOUBLEPOST]http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2018-19/match/5/008/MOL-Pick+Szeged+-+HC+Vardar
и Македа и Мораес добија ЦРВЕН....
... а и Хансен...
Тие едвај пристојно ја пополнуваат Блауграна, не пак на Камп Ноу да се игра. Ракометот во Шпанија воопшто не е популарен, за разлика од фудбалот и кошарката. Затоа се игра во Германија ф4 и ако некогаш го преместат, тоа ќе е во некоја скандинавска земја или Унгарија.Блауграна има капацитет од 7.5к, едвај е малце поголема од Јане Сандански, а во Келн капацитетот ако не се лажам е околу 20к, еве ти едноставен одговор на прашањето.
Мислам дека има уште 4-5 сезони договор да се игра во Келн а и после тоа верувам дека ќе се продолжи.
Едино коа спомна Барселона ако не мислеше на Ноу Камп, тогаш да, ќе има далеку поголем финансиски ефект.
Мене ми е јасно али сакав само да му објаснам и на него, а и ако ја преместат тогаш сигурно ќе биде во сакал со приближно ист капацитет на оваа во Келн.Тие едвај пристојно ја пополнуваат Блауграна, не пак на Камп Ноу да се игра. Ракометот во Шпанија воопшто не е популарен, за разлика од фудбалот и кошарката. Затоа се игра во Германија ф4 и ако некогаш го преместат, тоа ќе е во некоја скандинавска земја или Унгарија.
Ne ja gleav so glupost napraelим ја поеба цела утакмица...
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Он си го попи од неговиот учител.![]()
ušte da može i HC Barcelona da go papa kako FC ..
![]()
а да не му го земе местото Парондо, онака у пакет со Денис
Туку завршија избори, ајде сељоначалникот да ги викне ракометарите на Вардар и да ги награди со по некое плико, дечките 9 месеци не зеле плата...
не мора да го вика Самсоненко, само ракометарите и Парондо..
...