Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можам да одлучам кој игра полошо, дали Металург или Ла Риоха, на рамниште на натпревар од кадетско првенство на Македонија![]()
И тоа се спасија со гол во последни моменти, откако губеа со 31-32Монпеље ремизирале дома со Чеховски Медведи.![]()
Ова е топ резултат, да ги тепаме дома, реми у Германија и тивок пораз у Унгарија и здраво 2ро место.И тоа се спасија со гол во последни моменти, откако губеа со 31-32
Следев само на резултати, постојано се бркаа екипите, ниедна немаше изразито водство, така да ова е фер резултат...
Кој им ја прави графикава на Алфа. За одбрани напишале savings![]()
Јас ја гледав утакмицата и Андерсон доби неколку сварно јаки удари, дури и неспорски, се враќа во страшна форма. На крај доби многу јак удар со колено во глава и како потрес да доби, излезе и не влезе повеќе. Е сега колку е сериозно не знам, а не знам ни каде да читам за ракомет.Ај пошо оваа тема е поактуелна... Ќе играат Андерсон и тој Виундењасдсадбвасда утре со Холстебро? Читам се повредиле сега викендов...
Ај пошо оваа тема е поактуелна... Ќе играат Андерсон и тој Виундењасдсадбвасда утре со Холстебро? Читам се повредиле сега викендов...