Лига на шампиони 2014/2015

Статус
Затворена за нови мислења.
Можам само да речам браво за Вујо. Човеков е очигледно страшен мотиватор. Како гризеа цел натпревар играчиве колку мотивирано играа како да се работи за живот или смрт. Единствено малку ја зезнаа работата на крајот кога дозволија 0-3 серија, али сепак е одлично +5.

Абе ја грешно видов или на арена спорт грешка им беше резултатот, на минута ипол до крај пуштам арена и како да стоеше 22-14 за на крај вртам пак и гледам 22-17. Зар примија три гола загребчани за минута ипол или ја грешно сум видел или пак у тоа време грешка им бил резултатот на арена ?

Абе ја грешно видов или на арена спорт грешка им беше резултатот, на минута ипол до крај пуштам арена и како да стоеше 22-14 за на крај вртам пак и гледам 22-17. Зар примија три гола загребчани за минута ипол или ја грешно сум видел или пак у тоа време грешка им бил резултатот на арена ?
Primija,ne bese greska.

Тофт Хансен црвен картон во 9-та минута.Срамотна одлука на судијата.:eek::toe:

Последно уредено:
Нема тероија овој Фленсбург да му се спротистави на Кил.

Вујин каков убиец е, каков експлозивен шут има одма по прием на топка :cuc:

Губат Киелце 30-32 и има уште минута и пол до крајот, промашуваат Монпеље и тргаат Киелце во некоја полу контра али нели нормално беше да ја подзапрат играта за да играат долг напад и да истече времето пошо имаа залиха од 4 гола од првиот меч. Али Чупич се реши да оди да завршува и промаши, но за негова среќа топката отиде во аут. Душебаев одма побара тајм аут и го даваат у кадар: МАМУ ТИ ЈЕБЕМ :lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Инаку страшен меч одигра Монпеље, баш штета што не пројдоа понатака. Добија со 2 разлика, 31-33, но сепак недоволно за пролаз даље. Се надевам ќе ја освојат титулата во Франција пред оние мршине ПСЖ.

Сега на крај на полувремево Дибиров сакаше да прави дупли цепелин со Лазаров изгледа,затоа се лутеше.Ама кој кур цепелин ,кога имаше зицер позиција..:cenzura:

Фала богу и на нас малку судиите да ни потпомогнат..

Супер одигран натпревар, супер атмосфера, супер све, доминација !

Ќе биде јако 1/4 финалето иако не сум оптимист, поради тоа што Вардар како што видов е во помалку престижниот дел од ждребот

Фала богу и на нас малку судиите да ни потпомогнат..

Супер одигран натпревар, супер атмосфера, супер све, доминација !

Ќе биде јако 1/4 финалето иако не сум оптимист, поради тоа што Вардар како што видов е во помалку престижниот дел од ждребот
Каде тоа вечерва ни помогнаа судиите?

Имаше мала наклонетост на судиите кон нас, толерираа некои работи што обично не се толерираат. Иако не беше некое драстично судење во наша корист сепак малце влијаеше и ја зголемуваше нервозата на гостите. Али шо ги ебам, нека плачат они колку сакаат.

Каде тоа вечерва ни помогнаа судиите?

Имаше 2-3 наврати каде досудија во наша полза али не сум сигурен дека нешто сменија тие одлуки.Едниот гол на Столе мислам беше фаул во напад(и така беше на +10 разлика и да бил и да не бил пак исто му доаѓа) и потегон кога тренерот на Висла доби жолт картон кога топката отиде во аут.Тоскиќ ептен го завлече играчот на Висла за да не ја земе топката.Тука беше наша топката али нивна требаше да биде според мене.

Имаше мала наклонетост на судиите кон нас, толерираа некои работи што обично не се толерираат. Иако не беше некое драстично судење во наша корист сепак малце влијаеше и ја зголемуваше нервозата на гостите. Али шо ги ебам, нека плачат они колку сакаат.
Ае добро, не беше ништо опфатено во тефтерчето :) проценката тука игра улога.

Имаше 2-3 наврати каде досудија во наша полза али не сум сигурен дека нешто сменија тие одлуки.Едниот гол на Столе мислам беше фаул во напад(и така беше на +10 разлика и да бил и да не бил пак исто му доаѓа) и потегон кога тренерот на Висла доби жолт картон кога топката отиде во аут.Тоскиќ ептен го завлече играчот на Висла за да не ја земе топката.Тука беше наша топката али нивна требаше да биде според мене.
Не беше на Столе фаул у напад, таму седев и убаво видов. Изглуми, се фрли безвезе. Исто како што изглуми Брумен, ама Брумен го исклучија 2 минути.

Od pocetok imase dobro domasno sudenje,sekoja po tersena situacija bese sudena vo korist na Vardar.Od v sala ne se gleda bas kako sto treba,na tv ubavo se gledase.:icon_mrgr:

Ama redno e vise i sudiite da sudat vo korist na nasi ekipi,mada standardno sudiite se nakloneti kon domasnite ekipi bez razlika na sportot.

Cestitki za pobedata,gazenje i guzenje(divider style :icon_lol:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom