Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште ли се пишете на мсн, на времето другарчиња бевте.:icon_mrgr:

Торпедо на мсн беше потпишан tHe fLyiNG DutcHmAN! И имаше слика од Робен.:icon_lol:
Кој црн мсн ова време бе. :)
Малку на темата. Не ми се верува Дортмунд лесно да ја прегази Малага како што многумина очекуваат. После Баерн-Јуве таа е најнеизвесна според мене.
Реал и Барселона ќе имаат далеку полесна работа од Дортмунд.
За овие моиве ќе коментирам кога ќе дојди времето на натпреварите, сега уште ми се во некоја недефинирана состојба, да видам прво како ќе 'излезат' од ситуацијава. Исто и да видиме кои играчи би играле тогаш оти се' бидува до тогаш.

Ај некој ако може нека ги цитира постовите на Торпедо кога го сменил тимот ова мора да се доживее :D

Бисеров на Филе :

Ако се извади лош прв резултат, тешко е германецот да го надитриш во вториот. Не дека е невозможно, ами само тешко. Затоа и не беше чудна играта на Малага против Еспањол. Така ќе биде и на следната и сè додека треба да се сокриваат адутите. Малага иако има тешка ситуација, воопшто не е неостварлива како шпански успех.

Види мајката!Го жртвуваат четвртото место во лигата,само за да ги скријат адутите за мечот против Дортмунд.:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Уште ли некој го смета како релевантен?

Не ја трујте темава со бош муабетите на Филе....На форумов има поголеми фудбалски експерти од него....

Неможе некој што толку субјективно и емоцинално ги согледува работите да биде релевантен и објективен за било што....Тоа се коси со законите на природата.

ManUtd, UA LUZERI!, Go zafrkavat na Wenger, Juvee, next, next, Баерн, фан на Баерн, 4 пати гледано по ред :pos:, официјална страна на Бајерн, 4 месеци за Баерн, прва постава на Баерн, Роббен!, 5 месеца

Милсам оти беше и за Милан.. Ако најдам ќе ставам. :D Иначе се надевам оти торпедцето нема да ми се налути. Добро другарче ми е, ама еве и он нека се посмее на неговите моменти како детенце. :D

Eве и од Милан, овие му се први од 2009.. :D аватар, второ место, Ронадињо Де...??

Не се нормални еј, ова да се договарале да биде така смешно немало да успеат :pos:

ManUtd, UA LUZERI!, Go zafrkavat na Wenger, Juvee, next, next, Баерн, фан на Баерн, 4 пати гледано по ред :pos:, официјална страна на Бајерн, 4 месеци за Баерн, прва постава на Баерн, Роббен!, 5 месеца

Милсам оти беше и за Милан.. Ако најдам ќе ставам. :D Иначе се надевам оти торпедцето нема да ми се налути. Добро другарче ми е, ама еве и он нека се посмее на неговите моменти како детенце. :D

Eве и од Милан, овие му се први од 2009.. :D аватар, второ место, Ронадињо Де...??

:cuc: :cuc::cuc::cuc: Се надевам дека има и за други екипи навивано. Или ова е се? :D

^ ^ ^ ^ ^ ^

Боб4е игра Age Of Empires на Кајгана :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom