Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мене пак ми е најинтересно..Ова со претпоставките кој со кого ќе се падне најмногу ме нервира.
Шанса немаМоја претпоставка:
Малага - Барселона
Реал Мадрид - Баерн Минхен
ПСЖ - Јувентус
Галатасарај - Борусија Дортмунд
Шанса нема
Барса ќе ја наредат со некој "полесен" пр. Галатасарај, а на Реал ќе им се падне Јуве или ПСЖ.
Германците ќе ги стават сами да се испокољат за подоцна Шпанците да немаат некоја посериозна конкуренција.
УЕФА Мафија![]()
Е зошто ај кажи, да го видам рационалното објаснување како звучи?Изгледа на секое треба да се објаснува зошто има пробни ждрепки....
За тој што ќе отвора тема ЛШ 2013/14 во воведниот пост да не заборави да објасни зошто има пробна.
Ајде, по милијардити пат.Е зошто ај кажи, да го видам рационалното објаснување како звучи?
Barsa - PSG
Real - Galatasaray
Bayern - Malaga
Dortmund - Juventus
Uplakajte dur mozete![]()
продолжи да сонуваш дека Ливерпул ќе ги надмине и Тотенхем и Сити па и Евертон може да се рече дека до некаде му се конкуренција. Сериозно мислиш за 2 години Ливерпул ќе биде подобар од Сити? Со кои играчи и со кој пласман од годинава жити мајка. Пресреќни треба да бидат ако успеат да бидат 5ти и да излезат Европа вгодина. Па за до таа идната треба финансиски да се оправат и да купат некој играч што не гледам дека ќе се случи.