- Член од
- 14 март 2013
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 10
Сите ми се петки. Немам неоправдани.Не го бришете овој, најпаметен е и сигурно претседател им е у класот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите ми се петки. Немам неоправдани.Не го бришете овој, најпаметен е и сигурно претседател им е у класот.
Сите ми се петки. Немам неоправдани.
Манџукиќ е 2 пати подобар играч од Торес.
Кој може да е друг. Се се поклопува, тера некој сарказм Дретица да ти е жал да го читаш.
Прочитај ги правилата на форумот, несмееш да навредуваш друг член оти ако навредуваш модератот требе да те банира.
Прочитај ги правилата на форумот, несмееш да навредуваш друг член оти ако навредуваш модератот требе да те банира.
Мартинез неможе да се споредуе со Бускетц. Не се иста позиција. Бускетц е тип на играч ко Лампард а Мартинез ти нешто ко Кедира од Реал Мадрид.Кој може да е друг. Се се поклопува, тера некој сарказм Дретица да ти е жал да го читаш.
Сеа ако напише Мартинез е два пати подобар играч од Бускетц, ќе знам дека е тој.![]()
Мартинез неможе да се споредуе со Бускетц. Не се иста позиција. Бускетц е тип на играч ко Лампард а Мартинез ти нешто ко Кедира од Реал Мадрид.
Jас го следам на фејсбук него,секој ден става по некоја глупостЕдна интересна карикатура за Англичаниве у ЛШ оваа сезона. Овој Омар Момани од гоал.цом е цар за овие, ептен му се добри
![]()