Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега боли офасајдот на Волкот.
Одозгора само 3 минути продолжение иако претходно Бујтен и Нојер по 50 секунди изведуваа слободни.
Но, што е тука е, обеливме образ, ја победивме германската машинерија на сред Алијанц Арена.

Слабо баварците вечерва. Со вакво мрзеливо игране нигде нема да стигнат. Очекував игра слична на Барселона вчера да им ја скинат мрежата на Арсенал ама ништо. Сепак следната сезона кога ке дојде Гвардиола друг муабет ке правиме :)
Остај се наредна година петарде ќе летаат:D.

Со Гвардиола ќе нема вакви глупости правење како денес. 22 шута на гол, а ни една не влезе. Ќе ги научи Пеп како да „везат“ и да подаваат на 16 метри, а не само да шутираат и тоа непрецизно.
Робен ако не научи да подава во 16-тник нека си бара место во ПСВ, Феенорд таму некаде

Изгубиле швапските пекмези,мило ми е,ќе ми беше помило Арсенал да поминеше.

Арсенал погреши што не притисна повеќе во првото полувреме. Во секој случај Баерн играше многу лошо пред голот на Арсенал. Шутираа од далеку и не створија 100% шанси за гол од реална ситуација.
Третиот гол примен во првиот натпревар на Арсенал му ја скапа главата. Таков наивен гол кој го примија во својот најдобар момент во првиот натпревар им се врати како бумеранг. Браво за Арсенал. Сепак, Баерн такви падови скапо ќе ги плати понатаму.

Keep CALM and ♥ BAYERN

Пушете го хејтери, една утакмица си го ладиме пенисот, одма сме најслаби

Фабиански > Шчезни + Ноер :icon_lol:

Колку само ми е криво што Арсенал не се пласираше нараму по онаа бледа игра што ја покажаа Баерн дефинитивно најслаба утакмица годинава изиграа. Инаку честитки до фановите на Баерн :) ПС кој гледа на ОВН да не знае како се вика водителката:vozbud::drk:

Keep CALM and ♥ BAYERN

Абе не сте најслаби, за малку ќе испадневте :)

Не донесувајте заклучок од еден натпревар..Баерн е сила моментално во Европа и тоа ќе го докаже во наредните натпревари
во што сакаш да се кладиме дека баерн не освојува

Сакам да се паднат Малага-ПСЖ. Дуел на нафташите. Тоа ќе ми биде ептен голем dream match :vozbud:

Keep CALM and ♥ BAYERN

Добра филозофија имате. Со години наназад го ладите само на една утакмица, на финалето. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom