Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Malaga have been banned from all UEFA club competitions for one season due to outstanding debts.

Who cares за малите екипи?? :):)
Секаде е така,во сите сфери на животот поголемиот,побогатиот и повлијателниот ги има поголемите привилегии,ништо ново..

Who cares?
Па очигледно УЕФА кеарс. И со ждрепкава веќе се потврдува дека УЕФА оди на тоа да им даде на помалите екипи да земат замав и да достигнат високо ниво.

http://www.sportski.mk/statija/13704

Моќни клубови 1-0 Платини и патетичните. И ова веројатно е само почеток. Ете го финансискиот фер плеј. На крај пак од тоа ќе го јадат малите. :D

И после Карлос Слим и Бил Гејтс биле најбогати, бог знае колку пари имаат овие цццц ...:D
--- надополнето: 22 декември 2012 во 23:11 ---
Глупо прашање, кој е замена за Малага во 1/4 финале против Порто?

toa vazi od narednata godina ako ne se lazam, za ovaa godina ke si ostane da si igra malaga..

Овој договор од 200 милиони е за Роналдо и Мурињо , после ќе потпишат друг договор со друга компанија да го купат Меси. :ROFLMAO:

za site kockari eden tiket za podolgo vreme da se pratit stajte kuka,niva,stan so sakate :P
Bayern odi ponatamu 1,3 Barca 1,1 Juve 1,1 i Messi winner Ballon d'or 1,15

za site kockari eden tiket za podolgo vreme da se pratit stajte kuka,niva,stan so sakate :P
Bayern odi ponatamu 1,3 Barca 1,1 Juve 1,1 i Messi winner Ballon d'or 1,15

Свесен си дека ако се вака коефициентите, да речеме ако ставиш 1 000 ќе земеш 1 027 денари ?
--- надополнето: 28 декември 2012 во 02:52 ---
Не вреди да ставам куќа или стан од вредност да речеме 10 000 евра за да добијам факинг 10 270 евра :pos:
--- надополнето: 28 декември 2012 во 02:53 ---
Помал ризик ми е да одам да издилам 100 kg кокаин отколку ваква ствар :icon_lol:

Свесен си дека ако се вака коефициентите, да речеме ако ставиш 1 000 ќе земеш 1 027 денари ?
Не вреди да ставам куќа или стан од вредност да речеме 10 000 евра за да добијам факинг 10 270 евра :pos:
Помал ризик ми е да одам да издилам 100 kg кокаин отколку ваква ствар :icon_lol:

Те молам, напиши по која математичка метода го пресмета вкупниот коефициент?

se gledat deka ne su mn upaten vo kockava zato oladi malce :) samo da znajs deka najgolemite kockari go praktikuvet ovaj stil na igra 2 koef, duplirajne na vlogot,iako ovaj tiket go napisav onaka pojke na sala (sum imal mn tiketi okolu 2 koef so bile za pogolem vlog) ama i ovaj vredit da se ispratit vkupen koef ti e 1,8

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom