Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не беше конспиративна теорија :facepalm: туку само мое лично гледиште, што увек се дешавало.

За конспиративни теории контактирајте ги фановите на Арсенал :D

Селтик-Јувентус (15-85)
Реал Мадрид-Манчестер Јунајтед (40-60)
Арсенал-Баерн Минхен (30-70)
Милан-Барселона (10-90)
Галатасарај-Шалке (25-75)
Шахтјор-Дортмунд (45-55)
Порто-Малага (70-30)
Валенсија - ПСЖ (49-51)

Каква местенка. За пари што нема да направат. И ова лига на шампоини не како што беше. Уште Јувентус со Шалке да ги стават а Глатасарај со Селтик па ептен неизвесно да биде. Единстевно мислам дека Малга ќе испадне зошто Порто каде каде се подобри.

Селтик-Јувентус (15-85)
Реал Мадрид-Манчестер Јунајтед (40-60)
Арсенал-Баерн Минхен (30-70)
Милан-Барселона (10-90)
Галатасарај-Шалке (25-75)
Шахтјор-Дортмунд (45-55)
Порто-Малага (70-30)
Валенсија - ПСЖ (49-51)

Истото и јас го мислам :)

Немој бе против Баерн и Барселона, какво изненадување против моментално најјаките два тима во светот :sneaky:

Не збори така. Знаеме колку италјанците играт добро во дефанизива. Само треба први гол да дадат па ќе видиме што ќе прават барса кога милан ќе изгради берлински зид пред гол.
Арсенал па оваа сезона многу се непревидливи, или играт одлично или губат многу. Па така да зивиси од нивното расположение.

Иначе ако не се лажам првата титула на Мурињо во ЛШ започна со елиминација на Јунајтед на Олд Трафорд во 1/8 финале

Иначе ако не се лажам првата титула на Мурињо во ЛШ започна со елиминација на Јунајтед на Олд Трафорд во 1/8 финале

И Манчестер ја освоиле првата ЛШ со елиминација на Реал :icon_lol:

Реал се фаворити, последниве десет години скоро никогаш и да не испаднаа во осмина финале.

Се гледа колку си "следел" ЛШ во последните 10 години. Срамота е да тресеш зелени во време на www.google.com.

Real Madrid 6 сезони по ред испаѓаше во осминафинале во последните 10 години.

^Пост на форумот досеа :icon_lol:
Инаку Милан нема шанси, за Арсенал сакам да верувам дека може против Баерн, ама...

Селтик-Јувентус
Реал Мадрид-Манчестер Јунајтед
Арсенал-Баерн Минхен
Милан-Барселона
Галатасарај-Шалке
Шахтјор-Дортмунд
Порто-Малага
Валенсија-ПСЖ

95% :rolleyes:
ostanatite 5 % e milan so ke ja gresis :D

Селтик-Јувентус
Арсенал-Баерн Минхен
Милан-Барселона
Галатасарај-Шалке
Шахтјор-Дортмунд
Порто-Малага
Валенсија-ПСЖ

Не го отпишувајте ШАХТЈОР,ќе прави беља

Моја прогноза:

Селтик-Јувентус
Арсенал-Баерн Минхен
Милан-Барселона
Галатасарај-Шалке
Шахтјор-Дортмунд
Порто-Малага
Валенсија-ПСЖ

Реал - Манчестер, не ја типувам од познати причини, додека Шахтјор-Дортмунд, не знам, бев со мислење дека Дортмунд сигурно отпаѓа у осмина, но сеа па и Шахтјор. Сепак предност му давам на Шахјор... :)

Јувентус, реално го има најлесниот противник, иако Селтик дома е кадарен да ги заебе. Сепак талјаниве ќе се провлечат, па ако пројде и Реал, сакам да ги исчукаме у четврт-финале.

Баерн е фаворит, сепак составот на Арсенал моментално во споредба со оној на Баерн е нула. Единствено и тие дома да направат нешто, но со Подолски, Жиру, Жервињо, многу тешко.

Галатасарај - Шалке ќе биде утакмица на многу голови според мене. Галата тепа дома, Шалке тепа дома но со поголема разлика и минува. :D

Порто - Малага - мислам дека толку им е силата на Малага иако сакам да поминат они.

Валенсија - ПСЖ - е тука ќе биде најјакиот фудбал. :D Ибра сам против Валенсија кои ако ги средат проблемите околку клубот до пролет ќе бидат и тоа како кадарни да го елиминираат ПСЖ.

Милан - Барса. Пред ждрепката бев на став дека Милан иде понатаму против било кого освен против Барса. Но и сеа ќе речам дека Милан иде понатаму. Долгорочна прогоноза ми е дека Милан оваа година стига до финале. Да да, знам мизерни беа на почетокот, но некако ми наликува дека ќе бидат се појаки и појаки, и ќе биде ова јака сезона за нив во ЛШ.

Пишав, на ПСЖ-Валенсија и Галата-Шалке очекувам да биде најјакиот фудбал, додека на Дортмунд-Шахтјор очекувам да биде најдосадниот, иако многумина мислат дека таму ќе биде најјакиот дуел. :rolleyes:

Па ќе видиме, ќе си го цитирам мислењево у март ако биде ко шо треба. :D
mi dojde da zaplacam koga go procitav ova :place: fala ti covece od takov razocaruvacki den oti padnavme so barsa mi ja vrati malce doverbata barem za kratko fala :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom