Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не беше конспиративна теорија

За конспиративни теории контактирајте ги фановите на Арсенал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше конспиративна теорија
А иначе на Арсенал и Милан им давам шанса да "изненадат"
Милан-Барселона (10-90)
Селтик-Јувентус (15-85)
Реал Мадрид-Манчестер Јунајтед (40-60)
Арсенал-Баерн Минхен (30-70)
Милан-Барселона (10-90)
Галатасарај-Шалке (25-75)
Шахтјор-Дортмунд (45-55)
Порто-Малага (70-30)
Валенсија - ПСЖ (49-51)
Немој бе против Баерн и Барселона, какво изненадување против моментално најјаките два тима во светот![]()
Иначе ако не се лажам првата титула на Мурињо во ЛШ започна со елиминација на Јунајтед на Олд Трафорд во 1/8 финале
Реал се фаворити, последниве десет години скоро никогаш и да не испаднаа во осмина финале.
ostanatite 5 % e milan so ke ja gresisСелтик-Јувентус
Реал Мадрид-Манчестер Јунајтед
Арсенал-Баерн Минхен
Милан-Барселона
Галатасарај-Шалке
Шахтјор-Дортмунд
Порто-Малага
Валенсија-ПСЖ
95%![]()
mi dojde da zaplacam koga go procitav ovaМоја прогноза:
Селтик-Јувентус
Реал Мадрид-Манчестер Јунајтед
Арсенал-Баерн Минхен
Милан-Барселона
Галатасарај-Шалке
Шахтјор-Дортмунд
Порто-Малага
Валенсија-ПСЖ
Реал - Манчестер, не ја типувам од познати причини, додека Шахтјор-Дортмунд, не знам, бев со мислење дека Дортмунд сигурно отпаѓа у осмина, но сеа па и Шахтјор. Сепак предност му давам на Шахјор...
Јувентус, реално го има најлесниот противник, иако Селтик дома е кадарен да ги заебе. Сепак талјаниве ќе се провлечат, па ако пројде и Реал, сакам да ги исчукаме у четврт-финале.
Баерн е фаворит, сепак составот на Арсенал моментално во споредба со оној на Баерн е нула. Единствено и тие дома да направат нешто, но со Подолски, Жиру, Жервињо, многу тешко.
Галатасарај - Шалке ќе биде утакмица на многу голови според мене. Галата тепа дома, Шалке тепа дома но со поголема разлика и минува.
Порто - Малага - мислам дека толку им е силата на Малага иако сакам да поминат они.
Валенсија - ПСЖ - е тука ќе биде најјакиот фудбал.Ибра сам против Валенсија кои ако ги средат проблемите околку клубот до пролет ќе бидат и тоа како кадарни да го елиминираат ПСЖ.
Милан - Барса. Пред ждрепката бев на став дека Милан иде понатаму против било кого освен против Барса. Но и сеа ќе речам дека Милан иде понатаму. Долгорочна прогоноза ми е дека Милан оваа година стига до финале. Да да, знам мизерни беа на почетокот, но некако ми наликува дека ќе бидат се појаки и појаки, и ќе биде ова јака сезона за нив во ЛШ.
Пишав, на ПСЖ-Валенсија и Галата-Шалке очекувам да биде најјакиот фудбал, додека на Дортмунд-Шахтјор очекувам да биде најдосадниот, иако многумина мислат дека таму ќе биде најјакиот дуел.
Па ќе видиме, ќе си го цитирам мислењево у март ако биде ко шо треба.![]()