Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Manchester United - Valencia
Dortmund - Celtic
Malaga - Arsenal
PSG - Real
Shalke - Milan
Barcelona - Porto
Bayern - Shakhtar
Juventus - Galatasaray

Без веза пишано, мада ќе има најмалце 2 дерби утакмици според мене. Тука испаѓа само една таква - ПСЖ - Реал. Ама тоа е бидејќи им ставив малце понеатрактивни противници на Милан и Арсенал. :)

Реал-Јувентус да ги спуштиме малку долу фраерчињава што ни се ситат во наш фан клуб a не гледаат што мизерија беа до пред 2 години

одма следи реплика со голот на забалета или овациите за Дел Пјеро

Можи вака? Ај ќе му речиме сега да шутира од подалеку малце, не е фер сега од 35 метра.

Биди среќен освоивте Примера лани, последниот аплауз на Бернабе беше за Дел Пиеро ;)

Пробната ждрепка денес извадила:

Манчестер - Реал
Јуве - Селтик
Баерн - Арсенал
Барса - Милан

:icon_lol:

Како може да превидувате бе врз никаква основа. На пример ја денес за ручек јадев печурки кои ме потсетија на Жервињо и за утре знам дека че се паднеме со Арсенал, другите не ги предвидувам.

Дортмунд - Шахтар, заборавив :D

Барем ќе можете да си се сконцентрирате на ПЛ :)

Не ми е јасно на што се силите? На тоа што и вие ко нас немате титула од времето на Дедо Ное? Или пак ги мразите сите Англиски екипи,оти боли газето од Дрогба? :)

Само овие не :(
никад не искача ко пробното :Р ама нив и така им заврши сезоната пред 2-3 недели, во фебруари не верувам да ќе се во полн ритам :)

Не ми е јасно на што се силите? На тоа што и вие ко нас немате титула од времето на Дедо Ное? Или пак ги мразите сите Англиски екипи,оти боли газето од Дрогба? :)
Па Баерн е за 2 класи подобар од моменталниот Арсенал ако се паднете со нив ви давам 20 % шанса да поминете.

Кој последен се смее најслатко се смее :)

Oд Дрогба не толку, ама од Солскјер и Шерингам. :vozbud:

Зошто збориш множина? И не, не ги мразам англиските екипи, ама баш никој не мразам, имам некои несимпатични и некои симпатични тимови и тоа е тоа, а да мразам не.

А за Дрогба тоа дали боли газето јас не знам зашто мене не ме болело ниту ме боли газето, можеби ме болело нешто некогаш, но тоа сигурно не од Дрогба туку од некои играчи од мојот тим. А тебе сигурно те болело па мислиш и другите се како тебе па и нив ги боли. Од искуство знаеш, повеќе сезони играше Дрогба во Челзи, си имал маки со него, за жалење си.

Ве приметив заедно со Марио Гомез(членот) како се исмевате на Арсенал дека биле катастрофа,ова она,толку години без трофеј,а немате доволно мозок да сфатите дека и вие не сте многу далеку.Дортмунд,Челзи,Интер мада фака....

Јас сфаќам провокации да се има и е интересно доколку е зачинето со сол :) Но манџа без сол,бате не бива ;) Немој да ми кажеш дека јадеш бљуткаво ? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom